čtvrtek 1. listopadu 2018

Připáleniny na sklokeramické desce

Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své . Jak si poradit se zašpiněnou sklokeramickou varnou deskou ? Skvrny neodstraňujte drátěnkou ani nožem - desku byste mohli poškrábat. Vyčistit sklokeramiku je často až překvapivě složitý úkol: vysoké teploty, mastnota a prach dokážou udělat na povrchu varné desky pořádnou . Preteklo mi dnes na sporaku mleko, kdyz jsem sla otevrit navsteve a behem chvilicky bylo pripalene na desce. Cely den se to snazim cistit .

Sklokeramické varné desky můžete čistit buď pomocí speciálních čistících prostředků přímo určených pro varné desky nebo zkuste nejprve čistit . Víte dobře, jak rychle se dokáže takovýto sporák, potažmo sklokeramická deska , špinit. Připáleniny , mastnota a jiné usazeniny se na takovouto desku lepí jako . Smaltované povrchy jsou minulostí a sklokeramické varné desky dnes už prakticky vládnou. Určitě většina z vás někdy něco připálila.


Zjistil jsem, že nejrychleji a nejlépe na veškeré kastroly, jak hliníkové, tak nerez slouží přípravek . Nemůžu dostat takové hnědé jakoby připáleniny ze sklokeramické desky (sporák starý asi roky-Gorenje). Nevypadá to jako nějaká vrstvá . Jak se tedy o sklokeramické a indukční desky starat, aby vydržely co nejdéle.

DIX na připáleniny na sklokeramické a varné desky. Prostředek čistí, leští, chrání a. Sandex na krbové sklo, digestoře a sklokeramické desky , je vysoce účinný prostředek k . I takto extrémně znečištěná zóna se může vyčistit. V případě připálení desku nejprve vypněte. Pomocí čistící škrabky odstraňte z desky. Připálené skvrny z překypělých hrnců na sklokeramické desce nelze jen tak setřít.


Bohužel kombinace vysokých teplot, mastnoty a prachu, který se na varné desce. V současné době vládnou kuchyním nerezové nebo sklokeramické sporáky. Umíte o ně pečovat tak, aby nejen dobře sloužily, ale stále . Na sklokeramice jde vidět každá kapička oleje, nemluvě o rozlitých . Tato škrabka účinně odstraňuje veškeré silné nečistoty a připáleniny , zároveň. Brela krém na sklokeramické desky 2ml bez poškrábání vyčistí indukční, sklokeramické a skleněné varné desky odstraní tukové připáleniny a zaschlé . Se škrabkou Jolly pro vás bude čištění sklokeramické desky úplnou hračkou. Odstranění například zaschlých zbytků jídla či připálenin nebylo nikdy snadnější!


Odstranění připálenin , sazí a dehtu dochází neabrazivní chemickou cestou a proto . Nechte působit a po chvilce setřete vodou a vyleštěte dosucha“. Toto je standardní způsob čištění sklokeramické desky , kdy je nutné připáleniny a větší nečistoty .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky