pátek 7. prosince 2018

Regulační ventil na propan butanové hořáky pb

Redukční ventil PB Rothenberger. Multifunkční hořák s piezo-zapalováním na propan - butanovou propichovací kartuš 190g. Zapaluje se stiskem spouště, má regulaci tří-lobulárního plamene. LH a pro připojení ohřívacích, opalovacích a svařovacích hořáků.


Profesionální hořáky „Castolin“ na propan butan jsou určeny především pro venkovní.

Regulační ventil slouží k regulaci výkonu při zapalování, umožňuje nastavení. Pro spojení hadice hořáku s tlakovou lahví PB slouží regulátor tlaku. Plynový hořák na propan butan , prodej opalovacích souprav MEVA. Plynové hořáky na PB jsou mobilní, odolné a výkonné zdroje tepla.


EXTOL PREMIUM hořák s piezo zapalováním Hořak vybavený ventilem s jemnou regulací pro . Hořák je spotřebič na propan - butan (dále jen PB ), smí být připojen na tlakovou láhev. EU závitem - ventil s jemnou regulací pro přesné nastavení plamene- standardní EU.

PROPAN - BUTANOVÉ SPOTŘEBIČE. Regulátor je určen pro nízkotlaké plynové spotřebiče pro propan ( butan ). Plynová kartuše s náplní plynu propan - butan určená pro kempinkové vařiče,. Přesně a důkladně vyroben, má rukojeť s regulací plynu. Kategorie: Propan - Butan - Horáky a příslušenstvo.


PB redukční ventil vhodný pro kuchyňské plynové spotřebiče. Popis: Vařič na propan - butan výkon kW, nosnost do 1kg hořák litina , stojam ocelový profil 300x300x 1mm regulační ventil intenzity plamene. Prodám novou PB láhev kg, viz foto, vč. SAV a bezpečnostní odfukový ventil PRV. HOŘÁK ŘEZACÍ RPB D (9mm).


Lahvové uzavírací ventily na propan - butan ( PB ) viz hlavní kategorie redukční a . Každý asi zná propanbutanové lahve, které sloužily už v časech našich babiček. Pečeť na ventilu lahve může mít podobu fólie nebo plomby. Běžná PB lahev je použitelná maximálně let od poslední platné revize. Jednohorákový (liatinový horák ) varič s plošným horením na Propán - bután ,.

Propan - butanový hořák na letování a opalování - sada letovacích hořáků na PB. Letovací hořák - pistole s regulačním ventilem v kompletu s hořáky o 3. Topidlo je spotřebič na propan - butan , který se připojuje přes redukční ventil Typ. Ventil PB Predukční s manometrem FESTA – Skladem. Almi - Láhev na propan - butan kg.


Hořák připojujte k propan - butanové lahvi vždy přes regulátor tlaku plynu. Po skončení práce uzavřete ventil hořáku a ventil na propan - butanové lahvi. Bezpečnostní ventil na propan , butan.


Dávat redukční ventil na malou PB lahev bude opravdu zbytečné. Tutu tendenci maji jen horaky s rucnim plynem - mysleno regulací na prst :-).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky