čtvrtek 20. prosince 2018

Pevnostní závitové tyče

Tyče s běžným metrickým závitem předvyráběny na skla jemný či levý závit na dotaz. V rozměru uvádíme průměr tyče x její délku. Při expedici 3m tyčí využíváme speciální doručovací službu, jejíž dopravné je vyšší než standardní a bude určeno až . Pevnostní závitové tyče s levým závitem DIN 9Ocel 8. WINTECH jsou garancí kvality.


Používá se ke kotvení základových trámů dřevostaveb při tesařských pracích nebo jako kotvící a spojovací prvek.

Tyto závitové tyče splňují podmínky úhlu závitu 60°, a vyhovují . Asi nejdůležitější komoditou jsou závitové tyče DIN 9s metrickým závitem. Závitové tyče pevnostní , pevnost 10. ZN DIN 9Pozinkovaná závitová tyč o délce 1m s pevností 8. Průměry v tabulce s variantami.


Použití: ke kotvení základových trámů dřevostaveb při tesařských pracích nebo jako kotvící a spojovací prvek. Nabízíme závitové tyče z konstrukční oceli, žárově zinkované pro zvýšení životnosti, DIN 9- pevnostní norma 8. Kruhová plná tyč se závitem po celé délce nebo s krátkým závitem na jednom či obou . Svorník motoru je vlastně účelově upraven pevnostní šroub, kdežto závitová tyč žádné z těchto potřebných vlastností nemá.

U závitové tyče nikdo nutně nepočítá. Tyč závitová , metrický závit, pevnost 8. Výroba závitů válcováním, závitové tyče , svorníky, metrické i trapézové závity,. ZÁVITOVÉ TYČE , PEVNOSTNÍ TŘÍDA 8. Co se týče nízkých teplot, tak třídu Alze použít až do -1°C, přičemž třída A4 . Pro tyto pevnostní třídy je přípustná automatová ocel s následujícími maximálními obsahy fosforu, síry a olova: . M10x(jedno jakou - obyčejná, nerez, pevnostní - pokud se vůbec takové verze dělají) někde přímo v Praze přes pult . Základní položky spojovacího materiálu (šrouby, matice) nesou označení skupiny ocelí a pevnostní třídy.


Pákové kleště na stříhání závitových tyčí ve čtyřech velikostech (M- M12), s čelistmi z kalené legované oceli a trubkovou rukojetí. Na stavbě jsem zjistil výslechem tesaře že závitové tyče pouze zarazili. Paždíky - tvořeny z vysoko pevnostní oceli (3Mpa), výšky 1mm s předvrtanými otvory. Tyč je žárově zinkována pro zvýšení životnosti. Ideefix je vysokopevnostní skrytá kotva do dřevěných sloupků.


Kde nestačí konstrukční vrut, tam nastupuje neviditelný spoj do dřeva Ideefix. Jedná se hlavně o pevnostní šrouby, které se dodávají v několika. Nabízíme prodej spojovacího materiálu, který zahrnuje matice, šrouby, vruty a závitové tyče.


M1 délka 100cm, DIN97 ZN. Podpěra police 2pevnostní.

Chemické injektované kotvy jsou z pevnostního hlediska nejvýhodnější, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky