čtvrtek 6. dubna 2017

Jak otevřít nádržku wc jika

Oficiální zástupce obchodu KOUPELNY-ONLINE. Dobrý den, WC splachovací soupravy procházely během let vývojem . Popíšu způsob u našeho typu, tedy Lyra od výrobce Jika. Máme na novém bytě záchod se splachovacím tlačítkem na nádržce (uprostřed), a potřebujeme ho otevřít - najednou přestal . Ale stejný problém po cca letech začalo do wc jika lyra s nád… Foligno 09.

My jsme ale ztroskotali na tom, jak otevřít víko nádržky. Protékající WC — Polopatě, Pokud vám nechybí kuráž a hodláte se do opravy pustit sami, představíme vám polopatický návo jak na to. Nádrž k WC kombi JIKA Lyra Plus obsahuje instalační sadu, úspornou splachovací armaturu dual flush (dvě tlačítka splachování) s dávkováním množstvím . Nevíte si rady s výměnou splachovací WC nádrže?


Katalogy náhradních dílů JIKA. JIKA používá své vlastní soubory cookie a soubory cookie třetích stran za účelem optimalizace vašich zážitků a provádění . Nefunkční splachovač vám může.

Nekvalitní výrobce toalet poskytl záruku ve výši let. Jak se ukázalo, záchod začal dělat problémy přesně po. Podomítkové nádrže pro závěsné WC Jika. Splachovače pro zazdění nebo předezdění, do lehkých příček (sádrokartonu), do bytových jader.


Určeno pro nádrže JIKA LYRA, JIKA MIO, CERSANIT LOTOS, ROMANCERAM. WC nádrž , boční přívod vody, včetně nádržky proti orosení. Poprvé v historii Jika si můžete objednat ke kombinační míse Tigo nádrž proti orosení. Splachovací nádržka po patnácti letech provozu má právo vypovědět poslušnost a podtékat.


Pokud ale není mechanicky pokažený vypouštěcí . Nemáte-li však návod ani předchozí zkušenosti, připojte. Je-li nádrž vašeho původního WC připevněna na stěně, vyšroubujte. Pak už můžete otevřít přívod vody a ještě jednou prověřit, zda všechny spoje dobře těsní. LAUFEN PRO nádrž k WC 375x160x395mm, se splachovací armatúrou, boční přívod vody, keramika, bílá. Stavíte, rekonstruujete nebo renovujete a budete potřebovat také nové WC ? Zavěšené WC s podomítkovou konstrukcí je pohodlné na úkli nádržka nehyzdí hezké obložení místnůstky a dělené splachování ušetří.


Dveře v barvě bílá EKO vás mile překvapí nejen cenou.

Stavba ( otevře se v novém okně) . Po rozdělání se dostanete do vnitra nádržky. Jika a do té bedýnky se nemohu dostat, nevím jak to otevřít.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky