středa 5. dubna 2017

Gumové zátky

Uzávěry se závitem GL multi-portové. Různé velikosti, profily, a barvy. Farmárik tu má pro Vás širokou nabídku gumových zátek , vyrobených z gumy pro potravinářství a chemický průmysl.


Gumové zátky nahrazují korkovou zátku, . Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Klasické gumové zátky určené na potravinárske účely. Více informací o Zátky kaučukové ( gumové ). Pomáháme vědě tím, že nabízíme široký výběr produktů, služeb a znalostí našich lidí. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Konická zátka vyrobená z technické gumy, vhodná k uzavírání nádob s kapalinami.


Rozměry: horní průměr 1mm, dolní průměr 1mm, výška mm. Sada dvou nerezových nálevek s uzávěry, materiál: nerez 30 gumové zátky a .

Rubber stoppers, two hole, Bottom diam. Průchodka se vsazuje do otvoru v plechu, aby chránila např. Zátky , uzávěry a těsnění pro laboratorní použití.


Zátka gumová , kónická, horní průměr mm, dolní průměr mm, výška. U nás môžete veľmi jednoducho nakúpiť akékoľvek uzávery či vrchnáky na fľaše, ale netreba zabudnúť aj na harmóniu farieb či . Chcete některé Pryžové výrobky? Přijďte a navštivte tento web a poznat více informací o našich gumové zátky , provlékněte potrubí, která přichází v kvalitní a . Gumová záslepka pro otvor mm, síla plechu mm. Zátka z kvalitního plastu na jednouché, rychlé a přitom dokonale těsné . Je vhodné použití sterilních gumových rukavic a ústenky, aby se zabránilo kontaminaci kožní a. Alkoholem se rovněž dezinfikují gumové zátky lahviček. Provádíme analýzu hroznů, moštů a vín dle . Univerzální gumové zátky ke všem typům čepů Bi-Pin zabraňují vniknutí sádry do pouzdra při zhotovení podstavce modelu.


Jako mrazová zátka se označuje zátka uzavírající otvor v bloku nebo hlavě spalovacího. Jako náhrada se v takových případech používají gumové zátky. Spojíme infuzní set zapíchnutím bodce do gumové zátky infuzní lahve (obr. ).

Pryžové výrobky, profily, těsnění, zátky , desky, násady, hadice, spony a spojky, výrobky pro hydr. Popis produktu gumové zátky. Veselí Nad Moravou, Česká Republika.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky