středa 19. dubna 2017

Sběrná místa baterie

Interaktivní mapa sběrných míst. Asi nejznámější jsou červené venkovní . Možná budete překvapeni, ale sběrná místa , kde je možné odevzdat použité baterie , jsou dnes téměř na každém rohu. Jak se stát místem zpětného odběru? Zajistěte si pohodlné řešení svých povinností a podílejte se na dostupném systému sběru baterií a .

Prahy (v současnosti celkem 17), kde jsou zřízena místa zpětného odběru vyřazených elektrických a . Podle průzkumu společnosti Ecobat, . Sběrná místa v Poděbradech zapojená do zpětného odběru použitých. Naše mapa sběrných míst vám umožní najít vhodné místo k odevzdání nepotřebných vyřazených elektrospotřebičů. Vyberte lokalitu, která vás zajímá, příp.


E-box je vhodný převážně pro drobná elektrozařízení a nově také baterie. Umístit jej lze například na sběrný dvůr nebo na jakékoli jiné místo v obci.

V třídění baterií se ale musíme výrazně zlepšit, abychom dodrželi stále přísnější. Pro tyto typy buď nejsou sběrná místa určena, nebo pro jejich . ES o bateriích a akumulátorech a odpadních. Nevíte, kam s použitými bateriemi , zářivkami nebo vysloužilým elektrozařízením?


Poradí vám interaktivní mapy sběrných míst. Mapy registrují všechna veřejná . Třídění baterií je přitom snadné. Stačí je pravidelně odkládat a čas od času odnést na jedno ze sběrných míst. S tříděním baterií vám pomůže sběrná krabička . Občané tradiční sběrná místa , jako jsou např. Vybité baterie a akumulátory obsahují škodlivé látky, zejména těžké kovy, a i přes své malé rozměry mohou napáchat v přírodě výrazné škody.


MČ Praha má tři sběrná místa určená ke sběru použitých baterií a to ve vestibulu hlavního vchodu do radnice z Havlíčkova náměstí. V Kladně existuje osmdesát šest sběrných míst , především ve veřejných budovách,. Při spolknutí baterie je proto nezbytné okamžitě vyhledat lékařskou pomoc.


Sběrné dvory jsou stabilní sběrná místa zpětného odběru, kde může každý odevzdat vysloužilé elektrospotřebiče bezplatně, bez ohledu na místo bydliště.

Použité baterie odnášet na sběrná místa. Povinnosti výrobců a dovozců baterií a akumulátorů. Na sběrná místa odevzdávejte pouze tyto typy baterií : Všechny typy baterií.


Od našich zákazníků dále provádíme zpětný odběr baterií a akumulátorů. Zbavit se elektrospotřebičů a baterií , které většina lidí odkládala ve sklepech, na půdách či na chatách je možné bezplatně na místech zpětného . Podpořte Evropský den recyklace baterií a odevzdejte použité baterie na sběrná místa , pomůžete tím přírodě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky