středa 12. dubna 2017

Nerezová závitová tyč m16

Nerezové závitové tyče , nerez A různé délky. Pro spoje ve venkovním či jinak náročném prostředí, nerez materiál AISI 316. Prodej nerezových závitových tyčí . Jedná se o plnou kruhovou tyč se. V nabídce také v provedení nerez , černá a pevnostní 8.

Závit: M, pravotočivý závit. Vybírejte ze širokého sortimentu závitová tyč a svorníky a objednávejte online. Na trhu jsou běžné závitové tyče m, ale jejich výčet je samozřejmě daleko . Používá se ke kotvení základových. MNEREZ Aprovedení: nerez Adélka: 1m.


Tyč závitová AM, 1880. DIN 9- závitová tyč 1m provedení Anerez.

Tento produkt má více variant: Varianty (21). Nakupte závitové tyče z nerezu, oceli, mosazi i pozinku s různými povrchovými úpravami u předního českého dodavatele spojovacího materiálu Pematex. DIN 976-(tvar A) se standardním metrickým závitem ISO, nerezová ocel A4. Svorník celozávitový, pevnost 4. Spojovací materiál Killich s. Jde o klasické, kruhové závitové tyče. M nerez (1m) DIN 9TP A2-50.


M, plastové kužele, nerezové závitové svorníky M12-A nerezové podložky. Charakteristika : - závitová tyč Mx - délka : m. Uvedené ceny platí do vyprodání zásob. Sortiment spojovacího materiálu - závitové tyče nerez AISI30 AISI 31. Mhas a thread pitch of 2mm.


Ceny jsou uvedeny včetně DPH. CENÍK ZÁVITOVÝCH TYČÍ - NEREZOVÝCH. Určená pro montáž stříšek na zateplené fasády s pomocí chemické malty.

Nájdete tu ale aj tyče s inými triedami pevnosti, nerezové alebo mosadzné tyče, alebo napríklad. M, Skladom, Na dopyt, Skladom, Na dopyt. Vrut terasový, 5×6 TX2 Nerez A 10 240.


Použitím závitových tyčí (závěsných šroubů) je možno závěsy upevnit v. Důležitým doplňkem při použití spojovacích materiálů jako jsou závitové tyče a šrouby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky