čtvrtek 13. dubna 2017

Zavařovací víčka omnia

Možnost velkoobchodních odběrů za . Vhodné pro konzervaci zeleniny, ovoce a zavařování masa. Spona upínací slouží k zavařování sklenic se zavařovacími víčky OMNIA . Několikanásobné zavařování vydrží každé mechanicky nepoškozené víčko z. Zavařovací krytka - pomůcka k . Inzerát Prodám zavařovaci víčka OMNIA na sklenice 0.

Opava, cena 260Kč, od Dana Žirovnická na Sbazar. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, . TWIST dekor OKURKY (10ks). Kategorie: Výrobky pro zavařování. Kč, od výrobce __DEFAULT__ jehož aktuální dostupnost je . Na zavařovací sklenice typu OMNIA.


Cena za kus, Kč, Kč. Dlouhá tradice výroby firmy Obal Rozkoš. A-Z, podle názvu Z-A, od nejlevnějších, od nejdražších.

OMNIA (5ks) nerez krytka zavařovací na víčko OMNIA (5ks) nerez. Stačí nasadit a potraviny neoschnou, nepřejímají chutě od jiných uložených potravin,. Otvírák nerez na víčka OMNIA.


Víčko kulaté na sklenice Omnia. A jako jedni z mála prodejců nabízíme taktéž speciální pestrobarevné zatlačovací víčko OMNIA 83. Nakládáte si vlastní kvašáky? U nás máte také jistotu, že v případě.


Nová víčka na zavařování a zavař. Zatlačovací víčko na zavařování PANO s gumovým těsnícím proužkem. Klasické plechové zavírací víčko na zavírání sklenic s gumovým těsněním po okrajích víčka. Nezbytná součást pro zavařování ovoce a zeleniny.


Pro konzervování ovoce, zeleniny a masa. Určeno pro zavařování do 100°C. Omnia víčko na zavařování 83C kusů.


Co byste měli vědět o zavařovacích víčkách ? Víčka na zavařovací sklenice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky