pátek 21. dubna 2017

Jídlonosič nerez tescoma

Moderní jídlonosiče se kulatými vodotěsnými plastovými dózami v termoizolační brašně. Uložené pokrmy vydrží horké nebo studené. Vybavte se nerezovým nebo plastovým jídlonosičem a nebudete litovat.


Oběd v jídlonosiči si déle udrží svoji teplotu a díky kompaktním rozměrům zabere minimum místa. TESCOMA jídlonosič FRESHBOX, se dózami 1. Jídlonosič termo nerez patra. Orion camping jídlonosič 7dílný nerez.


Freshbox jídlonosič se dózami, které jsou vyrobeny z odolného plastu a opatřeny kvalitním silikonovým těsněním. Tescoma Freshbox 8ml bordeaux. Polyesterová brašna má nastavitelný . Největší kvality dosahují nerezové jídlonosiče a termo jídlonosiče. Nerezový termo jídlonosič je ideální k přepravě obědů.


Termo jídlonosič nerez 3xl. Pokrmy uložené v dózách v uzavřené termobrašně si déle udrží svou teplotu, při přenášení nevytékají, dózy lze použít i samostatně pro skladování potravin v . Kvalitní 4-patrový nerezový jídlonosič s kovovým stojanem pro snadné přenášení. Obecné informace o produktu Záruční doba měsíců. Plastový korpus a nerezové vnútro - plastový korpus, nerezové vnútro - držadlo pre. Svrchní materiál plast, vnitřek je z nerezu.


Je to jako kdybych toleroval jídlonosiči , že je v něm jídlo hned studené. ASSAM čajová konvice s nerez filtrem 5l BODUM. Další variantou jsou nerezové jídlonosiče s plastovým termoobalem . Inzeráty nerez v kategorii Bazar nádobí na Sbazar.


Sada obsahuje nerezové misky o průměru 13cm a výšce 7cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky