středa 12. dubna 2017

Požární hadice technolen

Samozřejmostí jsou hadice vyráběné dle národních norem ČSN . Tato hadice je především určena . Tradice výroby požárních hadic na . Minimální plošná šíře odpovídá jednotlivým pravidlům soutěží v požárním útoku. Vybavení pro požární sport, zásah a hasiče.

Požární hadice a hadice pro požární sport. Sportovní hadice z polyesterové tkaniny a tenkostěnné polyuretanové vložky. Než do Bojanova přišli Rusové, byla továrna na požární hadice v rukou německých majitelů. Pyrotex PES-R B Supersport“. Hadice tohoto typu je zásahová a je určena p. Klasická požární zásahová hadice složená z polyesterové tkaniny a tenkostěnné pryžové vložky EPDM.


Kontaktní osoba: Matouš Radek. Detailní popis zboží: Izolovaná požární hadice určená k přepravě vody.

Výroba a prodej lněných, bavlněných a. U svých výrobních řad PYROTEX, TECHMATEX a EXTREME může zákazník najít vždy hadici. Jedná se o požární zásahovou hadici oboustranně povrstvenou vysoce kvalitní pryží na bázi NBR opatřenou. Na první pohled zaujme hadice BSupersport reflex s reflexní oranžovou barvou příze. Prodám čtyři požární hadice , délka jedné hadice je 10m. Kromě požárních hadic vyrábíme a dodáváme též sportovní hadice pro požární sporty, . Technolen technický textil, s. V případě, že jsou vyrobeny . Podrobnosti o firmě TECHNOLEN BOJANOV s. Knezek - vše pro hasiče, vše pro požární sport, oděvy, hasicí přístroje, hadice , proudnice, hasičská technika, čerpadla.


Popis, Prodáváme požární zásahové hadice B75. V objektu navíc zůstali dva zaměstnanci. Take a look at Přerostlá Nám Hadice. Specializujeme se na prodej hasičského i záchranářského vybavení, provozujeme půjčovnu a nabízíme . Plošná šíře splňuje parametry hadic dle pravidel požárního sportu - 113mm.


Standardní zásahové hadice v bílé barvě s koncovkami s kovaného hliníku. Vyrábíme kladiny a bariéry pro požární sport.

Nafukovací norná stěna 5m Nafukovací raft . C52“ délka m, x hadice „B75“ délka m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky