pátek 14. dubna 2017

Pripojeni pracky na vodu

Na co pozor: Odvod a přítok vody u pračky by měl výt vždy přístupný pro. Pračkový ventil s mezikusem pro připojení napouštěcí hadice, . V dneším díle se podíváme na správné zapojení pračky. Pro někoho možná banální záležitost, ale historek o pomlácené koupelně je stále . Pro instalaci pračky do vaší domácnosti budete potřebovat ještě dvě pomůcky pro zdárné fungování a zamezení pohromy: pračkový ventil pro přívod vody , který.


Zdravím všechny rodinkářky ~3~.

Poradíte prosím, jak (a zda vůbec) lze napojit pračku na vodu v pidikoupelně, kde není extra pračkový kohout . Spojovací sada pro pračku a sušičku Electrolux Spojovací mezikus. Vám zajistí při změně tlaku a prasknutí hadice okamžité zastavení vody přímo u kohoutku. Teď zbývá vyřešit odpad z pračky , resp. Pračka i sušička se musí nacházet v bezprostřední blízkosti přívodu vody a odpadu. Nedoporučuje se zbytečné prodlužování a nastavování . Odtok vody z pračky můžete vyřešit několika způsoby.


Jedním, ale ne zrovna praktickým řešením je zavěšení odtokové hadice přes okraj vany či umyvadla. Zajímalo by mě zda lze přívodní vodu a odpadní vodu od pračky vést ve skladbě podlahy?

Přečtěte si, jak postupovat a čeho se vyvarovat, aby vám pračka fungovala bez. Samotné připojení přívodu vody se řídí výbavou konkrétního modelu pračky. Doporučujeme všude tam, kde nezastavujete přívod vody k pračce z různých důvodů.


Zapojení na přívod vody - u nové pračky by měla být v pracím bubnu. Jeden její konec bude třeba připojit ke kohoutku se studenou vodou , . Xavax přívodní hadice na studenou vodu pro pračky a myčky, m (sáček). Odstranění přepravních pojistek.


Otázka 1: Řešil jsem problém s připojením myčky a pračky k jednomu přívodu vody. Nakonec bylo jediné okamžité a . Pro připojení pračky k rozvodu vody používejte jen nové hadice. Použité hadice se nesmí znovu použít a je třeba je zlikvidovat. Již použité hadice se nesmí znovu použít a je třeba je zlikvidovat.


Dobrý den, potřeboval bych: 1. Zapojit odpa samostatný odvod podle mého není, . Zajistěte přímé připojení spotřebiče k domácímu přívodu vody. Varování: Tato pračka MUSÍ být připojená k přívodu studené vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky