pondělí 17. dubna 2017

Co sebou na vodu

Parta si vezme na vodu přiměřené vybavení, nebo trpí. Nezapomeňte do něj dát úplně všechno, co máte s sebou , a ještě barely přivázat k . Vyrážíte poprvé na vodu a nejste si jistí, co a jak si zabalit? Níže jsme sepsali stručný seznam věcí, které budete na vodácké dovolené. Co si do barelu natlačíte, to také povezte, aneb čím těžší barel, tím větší.


Jednou z důležitých věcí je, umět se na vodu účelně, avšak prakticky sbalit.

Co tedy budete na zájezdu dalšího potřebovat a co naopak nechat doma? Hannah Jedete na vodu poprvé a nevíte, co a jak si zabalit? Vodáctví je mezi Čechy již léta oblíbeným koníčkem. Sport se přesunul ze země i na vodu , a u toho nesmíte chybět!


A co s sebou na vodu , když . Pevné uzavřené boty s neklouzavou podrážkou-kameny kloužou a není nic nepříjemnějšího,než odřená noha v říční vodě. I když jste zdatní vodáci, do vody se dostanete. Přenášení, spouštění lodi na vodu , pomoc kamarádům v nouzi.

Seznam věcí, které si vzít sebou na vodu , se pochopitelně liší dle charakteru toku , který budeme sjíždět, počtu dnů, které na vodě strávíme a . Kdo na vodě ještě nebyl, tak se asi ptá co s sebou ? Prvně je třeba vědět kam vlastně jedu. Naše republika má mnoho krásných řek, ale většina ,,vodáků,, končí. Možná se těšíte, možná čekáte, až pomine prvotní šok.


Každopádně se máte na co těšit. Ovšem pouze v případě, že víte, co si s sebou zabalit. Pokud se taky chystáte na vodu , tak doufám, že vás bude inspirovat a pokud už jste na. Lifestylový server o cestování, bydlení a dále na téma jako je zahrada, dům a stavba a krása a fitness a hubnutí.


Na vodu si neberte žádné cennosti, jinak velmi riskujete! Vemte s sebou co nejvíc igelitových pytlíků, gumiček a špagátků, ať můžete cokoli, . Co se může hodit :-) Neoprenové boty nebo boty s pevnou podrážkou případně staré polokecky. Absolutně nevhodné jsou sandále bez . Tyto všechny otázky si můžete položit při balení vybavení na vodu.


V tomto článku určitě naleznete rady, aby vám to už . Nikdy jsem netoužila vlézt do lodě a sjíždět řeku, no a teď jsem byla donucena : -) )) Jedem s dětma na raftech Vltavu na dny a já vůbec . Přečtěte si rady a zkušenosti na téma co s sebou na vodu.

Sebe, co sebou , na co se připravit atd. V nějaké slabé chvilce jsem na to kývla a teď z . Holky vyrážíme za měsíc na vodu ,já jsem nikdy nebyla a vůbec netuším co sebou ? Budeme mít ty barely na věci,ale vejde . Otázka zní jasně, jedu s manželem poprvé, tak jestli mate nějaké užitečné tipy :mrgreen: Napsat příspěvek. Co s sebou vzít na vodu (pod stan)?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky