úterý 18. dubna 2017

Tablety do chemického wc

WC chemie do každé chemické toalety. Do zásobníku na splachování používejte růžovou-červenou chemii , která desinfikuje. Balení obsahuje: kusů tablet.


Tekutina Campa GREEN je velmi efektivní přísada do odpadních nádrží. Použití chemie do chemických WC je nezbytná pro jejich správnou funkci a dlouhou životnost. Na trhu máme výběr z několika variant, které se .

Používá se ve zředěné formě do nádrží chemických toalet, kde urychluje rozklad odpadu a toaletního papíru. Zároveň napomáhá odstranit nepříjemný zápach a . Do WC dávám jednu lahev na víkend. Dezodorační a likvidační náplň chemických WC. Dometic PowerCare Tabs - ks tabliet do odpadovej nádrže.


Tablety pre chemické wc - Thetford Aqua Kem Sachets. Bioclean Náplň do chemického WC l. VETR-PLUS Náplň do chemické toalety RINSE l, pro splachovací nádrž. Chemie do nádrže WC DeFlush 1Kanystr: Kanystr 5G (1litru) Nápln do leteckého….

Berger toaletný papier do chemického WC , EUR. Rozkládací tablety Power Care do WC ( Chemie pro toalety). Vysoce kvalitní tekutý přípravek pro chemická WC , vyráběný dle původní receptury s vícejak 20-ti letou tradicí na trhu. Tento výrobek je distribuován v 1L . Vybrať si môžete buď gély a tekutiny, veľmi praktické sú aj špeciálne tablety do chemického wc. Takisto je potrebný špecifický papier, ktorý sa . Nejčastěji se kupují chemická WC na chatu, zahrádku, chalupu nebo do karavanu.


U nás naleznete široký sortiment chemických WC. Za skvělé ceny s dodáním do druhého dne. Ekologické toaletné tablety do fekálnej nádrže chemickej toalety.


AQUA KEM Green sáčky je nutná chemie pro provoz WC určená do odpadní. THETFORD Porta Potti Qube 3je základom pre trvanlivé prenosné chemické WC. Nebaví vás stále dokola kupovat čisticí tablety do toalety?


Výrobce Enders v této kategorii nabízí přenosná WC , piknikové deky, plastové kanystry, tekutou rozkladovou chemii , tablety do toalet, solární sprchy LED svítidla . Rozkládá fekálie a potlačuje nepříjemné zápachy. Qualicar zajišťuje čistotu rezervoáru chemických WC , zabraňuje vytváření plynů a vzniku nepříjemných pachů. Je biologicky snadno odbouratelný . QUALICAR zajišťuje čistotu rezervoáru chemických WC , zabraňuje vytváření plynů a vzniku nepříjemných pachů.


Prostředek likvidační Instablue Standard 5l do chemické toalety.

Papír toaletní CAMPINGAZ role, pro chemická WC. Speciální toaletní papír pro. Campingaz pro chemické toalety EURO SOFT (role).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky