úterý 25. dubna 2017

Ruční pumpa na auto

Hadička k ruční pumpě - hustilce se závitem Mx 1. Náhradní hadička k ruční hustilce - pumpě se závitem Mx 1. Kvalitní ruční hustilka s manometrem od německé firmy Heyner. Pumpa HEYNER nožní jednopístová s manometrem PROFI Sleva. CAR ALCA AUTOMAX COMPASS HEYNER PRO-USER.


Praktická, universální, ruční hustilka s manometrem.

Ruční pumpa bar, 46x4cm válec oceli, s práškovým nástřikem. Hustilka ruční s manometrem 50cm atm HEYNER PREMIUM. Ruční hustilka HEYNER PREMIUM s manometrem- pochromovaný válec 50x3cm - integrovaný.


Nožní pumpa s tlakoměrem START. Vysokotlaká ruční hustilka na pneumatiky do auta 1PSI (BAR), vyrobena s . Další v pořadí je klasická stará dobrá automobilová ruční pumpa. Právě ta byla naším tajným favoritem. Kdyby nefungovala, přece by ji někdo . GEKO recenze a hodnocení, ruční pumpa s manometrem, .

Auto stop - kompresor nahustí pneumatiku na předem nastavený tlak . Lékárnička ŠKODA 110R auto autolékárnička retro. Dvoupístová nožní pumpa s manometrem do bar. Campingaz Dual Action Handpump je ruční pumpa pro nafukování a vyfukování. Součástí výrobku jsou různé adaptéry (trysky) pro různé ventily a přenosný . RP 1 RDP důlní železná, RP zesílená železná. OPRAVNÁ SADA AUTO polo-automatická airMAN EasySpair - 500ml.


Ontbrekend: auto Ruční auto pumpa a pumpy na kolo. Prostějov, cena 400Kč, od Infernus na Sbazar. Hasičské auto , 36cm, světlo a zvuk, ruční pumpa - stříkačka Dickie. Zvukové a světelné efekty, funkční stříkačka.


Dvoučinná - pumpuje při pohybu tam i zpět. Tak tomu se říká hodně srandy za málo peněz. Bicycles Cyklistika horská (MTB) - RUČNÍ PUMPA AIR PROFIL MICRO ZEFAL . Pumpy Lezyne Zéfal Force BlackBurn a ďalšie.


Nabízíme pumpy na vodu v oblíbeném standardním provedení, . Vaši spolucestující budou ohromeni, jak v poslední době vypadá vaše auto naprosto čisté. V benzín 74kw (1koní) Auto v dobrém stavu za posledního půl roku je do auta .

Ruční , nožní, ale také aku a elektrické pumpy k nafukování bazénů zakoupíte za krásné letní ceny. Pumpa vám ušetří plíce při nafukování nejen bazénů, ale také. LIAZ, Š7MTS - KAROSA LIAZ, Š7MTS TATRA Ostatní díly Praga V3S AVIA.


Všechny dílenské pumpy mají dnes standardně nástavec pro široký auto ventilek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky