úterý 18. dubna 2017

Bombička na kolo

Buďte připraveni na jakoukoliv situaci a pořiďte si náhradní bombičky do hustilek na kolo. Nabízíme také držáky bombiček na rám nebo pod košík. BBB COSlimKit BMP-37( bombička ). Co jsem se díval, tak ten bazmek na bombičky je sám o sobě těžší než.


Ve srovnani s mymi ostatnimi vydaji na kolo jsou vydaje za defekty nulova polozka.

CO₂ umožňuje hustit na různý tlak dle typu pláště. ZÉFAL EZ CONTROL Bezpečnostní upozornění: Při použití bombičky (během nafukování kola ) a po vyprázdnění bombičky , na bombičku nesahejte holou rukou . Garance nákupu - KOLO a SPORT PARDUBICE. Lehký, malý a skladný ventil na bombičky CO2. Ventil se zesílenou gumovou hadicí pro usnadnění huštění plášťů a duší na jízdní kola.


Na bombicky zapomen – ty jsou na zavody… ;-). Foukat kolo bombickama je docela draha zalezitost ;) Jinde nez na zavodech to nema . Tlaková bombička naplněná COurčená na jednorázové nafouknutí kola (613-B ), Dovážíme a prodáváme helmy (přilby) na motorku, motokufry, brašny na moto .

Doplňky a příslušenství na jízdní kola Pumpy Jednorázové bombičky. Pumpička na kolo , kompaktní a lehká souprava, která je ideální pro instalaci na rám nebo sedlovku. Držák bombiček na rám XLC pro bombičky. Bombička se jednoduše našroubuje na přepouštěcí ventil.


Hustilka na bombičky FORCE GAN CO2. Najdete u nás horská kola , silniční kola , dětská kola a mnoho dalšího. Samostatná bombička 16g COpod tlakem (cm³)se závitem - pro hustilku SKS. Náhradní bombička SKS s COpro bombičkové pumpy bez závitu.


CObombičku - na všechny typy. Dolní Benešov: zítra na dobírku: nejdříve v úterý 24. NANA a NUDA musí být ks, pro pumpu CarbOne a TitanOne 1x . Zefal bombička 16g na Cyklocentrum. Mohlo by vás zajímat také: hustilka drz.


CPROTrigger, Air Tool COMini Kit 25g,. Rádi Vám poradíme na eshopu online přes chat nebo na prodejně. VELLA 16g se závitem Závitová bombička VELLA 16g.


Kategorie kola , na silniční kolo , na horské kolo , na trekové kolo.

GIYO k prodeji v e-shopu Cyklomania.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky