pátek 14. dubna 2017

Sklenice na med výroba

Nacházíte se v největším specializovaném obchodu s obaly na med a dalších včelích produktů. Nabízíme bezkonkurečně nejnižší ceny sklenic i víček. Ještě se tedy zeptám, kde nakupujete sklenice na med ? Nádoby a obaly na med - Komplexní služby pro včelaře.


Plastová nádoba na med slovensko.

Sklenice soudek na kg na víčko tvist 82. V našem e-shopu najdete kvalitní sklenice a obaly na med , které zajistí jeho bezpečné uskladnění. V nabídce jsou nádoby na med nejrůznějších velikostí a tvarů.


Svazová sklenice na včelí med s reliéfním znakem ČSV (Český Svaz Včelařů) a též. Kvalitní plastový kohout vhodný ke stáčecím nádobám, či na jiné použ. Vyrábíme a prodáváme láhve na alkohol a likéry, láhve na víno, sklenice pro potravinářství, kosmetické flakóny, prachovnice, kapací i byretové láhve.


V naší nabídce včelařských potřeb najdete různé sklenice na med.

Oblíbené sklenice na med ČSV včela vám můžeme zaslat ať samostatně nebo balené po . Z statky, farmy - živočišná výroba. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Dostupnost: ihned k odeslání . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Jako v každém obchodě, obal prodává, takže nová sklenice , víčko i etiketa na med jsou zárukou dobře uloženého medu, a relativní jistotou, že jste pro . Víčko na sklenice 7ml se závitem. Prodej dárkových krabic na sklenice. Jednoduše vyndáte hadičku z balení a připevníte ji na konec pumpičky tak, aby sahala na dno sklenice. Může se stát, že med v pumpičce ztuhne.


Prezentace na veletrzích, výstavách a konferencích. Samolepící etiketa MED - včela malovaná. Pěkná samolepící etiketa pro vaši sklenici s medem. Med však lze balit i do kelímků, kapslí, stick pack obalů či.


Přírodním i tradičním dojmem působí na uzávěru sklenice například.

Pavel Blažek, balicí stroje, s. Praktická sada kusů s motivem medu sada kusůzávit s hrdlem cmVíčka na zavařovací . Poptáváme sklenice pro balení medu potravin, válcový typ, velikosti od. Výroba , prodej skleněné vinné láhve na víno - přímo od výrobce ze . Cena jedné sklenice na 7ml.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky