pondělí 17. dubna 2017

Držáky na berle

Držák hole či berle s možností připevnění k trubce (například na rámu vozíku) či s možností pevného uchycení k libovolnému povrchu. Držák slouží jako pomůcka k odkládání předloketní berle nebo hole, v době kdy ji uživatel nepoužívá. Zabraňuje jejímu spadnutí a následnému obtížnému . Držáky a nástavce berlí za skvělé ceny, od odborníků.


Vyzvednutí na prodejně, nebo možnost doručení přímo do domu či bytu.

Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Najdete zde i protiskluzové násadce na kluzké povrchy jako je led a sníh, dále držáky berlí a holí a nejrůznější měkčení pro zatěžované části. Plastový držák je možné zavěsit na čela lůžka.


Držák pro uchycení berle či hole ke stolu či jinému povrchu. Držák na hůl bez kolejničky Ossenberg Toolflex. Pro upevnění držáku na berle je potřeba dokoupit speciální . Držák je určený k odkládání berlí a holí o průměru až mm.


Pěnový návlek na rukojeť podpažní duralové berle DPB 10.

Držák berlí nebo hole k invalidnímu vozíku. Doplněk k chodítku, invalidnímu vozíku apod. Držák se skládá ze spodního dílu, tím je vanička, která se upevňuje ke spodní . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Držák holí a berlí Toolflex je výborným řešením pro odkládání hole nebo berle.


Toto zboží není dostupné běžně v lékárnách. Můžeme vám ho zaslat nebo si ho můžete vyzvednout v husté síti Zásilkoven. Berle francouzská 2J-AS dětská.


Univerzální držák berlí a holí 1CT8. Francouzské berle podepírají paži i předloktí a jsou vhodné pro pacienty s. Jedná se o následující pomůcky: I Berle, hole Do této kategorie patří jednak. Zrušit Zobrazit všechny obrázky. Držáky jsou vyrobeny z odolného plastu s úchytky vyrobenými z flexibilní EPDM pryže,.


Hole nebo berle jsou tímto způsobem vždy po ruce a snadno přístupné. Držák výrazně zjednoduší odkládání berle nebo hole.

Avicenum DiaFit Avicenum 3Avicenum 3Avicenum 1Avicenum ROYAL BAY Avicenum 5Timony Formwell Mondy Star Avicenum ANTITROMBO . Jednoduchá montáž - spodní i vrchní díl se přichytí na rám vozíku (trubku) .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky