úterý 4. dubna 2017

Teflonová páska

Rozmery : Hrúbka : mm Šírka : mm Dĺžka : m. Aug Mezi nejlevnější metody patří teflonová páska. Má však jeden zádrhel: když přes ni natáčíte trubku do závitu, nesmíte . Další informace naleznete v e-shopu. May Všichni se ale shodují v tom, že teflonová páska nedovoluje korekci spoje, přesněji jeho lehké povolení.


Teflonová páska slouží k utěsnění závitů PVC instalačního materiálu pro bazény.

Proto je lepší zkusit šroubení . Výhody: Bez zápachu, odolná proti vysokým teplotám. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Pracovní teplota -až 2°C. Maximální pracovní tlak vzduch Bar a horká voda Bar.


Kluzná teflonová páska snižují tření, hlučnost a chemické degradace. Mokroběžné cirkulační čerpadlo se šroubením, EC motorem odolným proti zablokování a integrovanou elektronickou regulací výkonu. Extra pevná profesionální teflonová páska na utěsnění všech závitových spojů potrubí a veškerých fitinek.

Dále v kategorii:Spojovací a tesnící . Minimální množství pro objednání je 1. DuPont těsnicí páska nejvyšší kvality pro kovové i plastové závity. Příslušenství pro bazén Marimex 2x teflonová páska , 4x hadicová spona. Závitové těsnění, pro plyn a vodu - žluté Použítí: k omotání venkovního závitu, aby spoj při utažení těsnil.


Tohle balení postačí na cca 10 . Tento výrobok nie je v ponuke e-shopu. Náhradní díl Minipakr - teflonová páska. Typ stroje, Typ pásky, Délka pásky. PRO, šíře volný stře m. Páska teflon x mm m. Prodejna Praha - sídlo společnosti. Vhodná pro plyn, vodu, kyslík, páru, pohonné hmoty, rozpouštědla a . Více informací- teflonová těsnící páska vhodná pro použití na kovové nebo plastové závit - vyznačuje se jednoduchou montáží a zvládne se přizpůsobit . Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Cívka obsahuje m pásky o průřezu x mm. Doprava a první revize hasících. Užitečná sada pro utěsnění a utáhnutí hadic u bazénu.

Popis: Prodám nové, nepoužité teflonové . Obsahuje: 2x tefolonovou pásku pro utěsnění spojů 4x hadicovou sponu pro utažení spojů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky