pondělí 17. dubna 2017

Výlevka dwg

Service závěsná výlevka z jemné žárohlíny. D výkresy ( dwg ), Stáhnout (18 KB) . Závěsná výlevka , včetně mřížky ▫ K závěsné výlevce Mira doporučujeme podomítkový systém JIKA. Více informací viz PODOMÍTKOVÉ MODULY,Mira.


Keramická výlevka závěsná, bílá. Sklopnou mřížku nutno objednat samostatně.

Včetně montážní sady na zeď a chrániče předního okraje. Zoznámte sa tiež s ďalšími výrobkami Koło. Technický nákres DWG autoCAD1kB . D CAD súbory ( dwg ), Stiahnuť ( KB), Pridať k obľúbeným. Mycí stal s dřezem a podlieskyprof800x700x900.


Kombinovaná výlevka s umyvadle500x700x900. Nástěnné víceúčelové umyvadlo ABU MULTISET se zadní stěnou. VL je menšia nerezová nástenná výlevka určená na priskrutkovanie na stenu.


VÝLEVKA KERAMICKÁ ZÁVĚSNÁ, VČETNĚ MŘÍŽKY.

Součástí standardního vybavení jednotky jsou tyto zařizovací předměty: umyvadlo, WC, výlevka. Ostatní předměty jen ilustrují možnost zařízení. SourceFileName, zařizovací předměty. Návrh a posouzení kanalizačního potrubí splaškové kanalizace.


Univerzální dřez k montáži na stěnu, nerezová ocel, povrch jemný matový, tloušťka materiálu mm, bezešvá tvarovaná mísa o rozměrech 370x340x1mm, . ZÁSOBNÍKOVÝ OHŘÍVAČ 2litrů, POJISTNÝ VENTIL NA . WC, 3x, výlevka 1x, dřez 1x, . Sketchup, 3D dwg ) samozrejme ak ste komerčný zákazník. I-Drain Chape M nerezový sprchový žľab 600mm pre uloženie ku stene, výška 54mm, bez hydroizolácie, 60cm. Součástí pasportu jsou tato sanitární zařízení - umyvadlo, WC, bidet, výlevka , sprcha, pisoár . Při zpracování nového objektu začít ze vzorového výkresu (vzor_pudorys_MZLU. dwg ), při. Plastový chrániĨ na pĻední okraj výlevky.


JTSK ve čtyřech písemných a jednom elektronickém vyhotovení;. TECHNICKÉ PODLAŽI POD WC, SVĚTLÁ VÝŠKA 2M. Je zde umístěna výlevka kombinovaná s umývadlem. CD vo formáte dwg , dxf, doc, rtf a xls, pdf,. Výlevka slouží k mytí úklidových pomůcek.


MB: 465: SCH: Software pro převod DWG výkresů do jiné verze.

V priestore upratovačky oddelenom zrkadlovou stenou bude výlevka a police na uskladnenie potrieb pre upratovanie. Osvetlenie priestoru bude podvesenými .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky