pátek 7. dubna 2017

Záslepky

Prodej plastových záslepek, plastové krytky, plastové zátky a další sortiment. Plastové komponenty, prodej po. Barva: crch chromová, část k zasunutí: černá. POKRAČUJTE VÝBĚREM PODKATEGORIE.


Záslepka čtvercová s chromovým vrchem.

Vybírejte kvalitní záslepky a krytky šroubů, vrutů, matic a nýtů. Mnoho velikostí, různé materiály, množstevní slevy. V případě nutnosti se dají demontovat.


Díky černé barvě jsou plastové . Torx, konfirmat, dřevěné záslepky otvorů (buk, borovice, dub), průměry krytek a záslepek: 8mm, . S metrickým závitem, se závitem Pg. Krbová kamna,krbové vložky,kouřovody,krbové mřížky,stavební materiál. V kategorii záslepky naleznete ucpávky nerezových trubek nebo jeklů v různých tvarech a rozměrech.

Kryty zaslepovací v designu TEM Modul. Zobrazit pouze výrobky, které . Jde o záslepky po čepech na V-brake, nebo Cantilever v případě, že se rozhodnete přejít na kotoučové brzdy. Jedná se o dva typy záslepek. Volajte počas pracovných dní. Vložka se závitem poniklovaná.


MARO - voda, topení, plyn, koupelny, náhradní díly. ELEKTRODESIGN ventilátory spol. Redukce ke snare stojanu Pearl pro možnost použití malých bubínků menších průměrů. Prodáváme kvalitní nerezové záslepky madla (nejen) pro luxusní nerezová zábradlí i další komponenty pro jeho montáž. HotLok je skupina produktů určená pro airflow management v racku.


Kabelové vývodky, průchodky . Priechodky, záslepky a čiapočky. Rozměrová tabulka ke stažení. Tam, kde není v patchpanelu nebo v zásuvce osazen modul, je vhodné použít záslepku, zamezí se tak pronikání prachu a . Kó Název, Jednotka, Hmotnost, Cena bez DPH.

Datové zásuvky a další vypínače a zásuvky se série Legrand Niloe vybírejte na našem eshopu. Zboží máme skladem a za skvělé ceny. Nabízíme příruby a záslepky do spiro potrubí vzduchotechniky.


Vybrat si můžete z různých průměrů. Příruby jsou vyrobeny z pozinkované oceli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky