pátek 14. dubna 2017

Ozdobná ramínka k podprsence

Zajímavý kousek můžete nosit i bez podprsenky a například tak mile. Odepínatelná ramínka se zvýrazňujícími proužky do dekoltu. Jsou perfektním řešením, pokud chcete ozvláštnit Váš dekolt.


Zelené ozdobné ramínka na podprsenku Mia. Vyměnitelná ozdobná ramínka pro podprsenky z kolekce Simone Perele Inspiration (ale i jiné ve stejné barvě).

Velikost = mm, = mm, . Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Ozdobná ramínka k podprsence – k šatům i tílku. Její detail si můžete prohlédnout níže. Sháníte sexy doplněk pro Váš outfit? Máme pro Vás tip: ozdobná ramínka k podprsenkám jsou nejen zaručenou volbou, ale dokonce letošním módním hitem.


Trendy zdobená ramínka se šňůrkami do dekoltu. Ramínka jsou univerzální a lze je připnout na jakoukoli .

Oživte Vaši největší přednost. Běžná ramínka mají s modely od Promees jen málo společného. Našim zákaznicím nabízíme rozsáhlý. Silikonová podložka pod ramínka podprsenky - barvy. Letos velice moderní ozdobná ramínka ! Jsou nastavitelná, stačí pouze odepnout ramínka od své podprsenky a vyměnit je za ozdobné ramínko Decollete.


Ramínka ozdobné k podprsence látkové Nové velmi originální ramínka k podprsence. Krásná, ozdobná ramínka v černé barvě na podprsenky s odepínacími ramínky. Ramínka se připínají tak, aby se regulátor délky nacházel vzadu.


Efetní ramínka , která jsou určená pro podprsenky s ramínky , která je možné odepnout. Složení: polyami elastan. Návod: Odepněte původní ramínka. Aktuální nabídka od slevomat.


Můžete je nosit samostatně i jako. OZDOBNÁ RAMÍNKA – POPIS Udělejte si radost moderními ozdobnými ramínky, která Vám dodají sebevědomí. Super, černá ozdobná ramínka k podprsence :) V hlubším výstřihu vypadají velmi rafinovaně a sexy!

Nádherná ramínka k podprsenkám s možností jejich výměny, vpředu stříbrný řetízek s aplikací květin z černých nebo bílých kamínků, vzadu silikonové. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Inzerát Ramínka k podprsence v okrese Rokycany, cena 50Kč, od janicna Sbazar. Ramína se zaháknou místo klasických ramínek vpředu na .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky