pondělí 10. dubna 2017

Pojistný ventil kompresoru

CONDOR MDRventil odlehčovací ke kompresoru. Pokud by byl zvolen pojistný ventil s nízkým průtokem, nezabrání se havárii, protože i při . Pojistný ventil pro stlačený. Jak a proč dělat správně údržbu kompresorů ? Dále sháním pojistný ventil pro přenosnou tlakovou lahev pro čištění.

Na výtlak z kompresoru instalujte pojistný ventil s odfukem bar. Betafiniš - prodej a servis kompresorů , pneumatického nářadí, stříkací techniky. Vaše cena, 2Kč (3Kč s DPH).


Nastavení tlaku na příslušný požadavek v rozmezí až 12 . Pokud si chcete pořídit k Vašemu kompresoru příslušné pneumatické nářadí,. Za provozu kompresoru a bezprostředně po jeho ukončení jsou některé díly. Dalším bezpečnostním prvkem kompresoru je automatický pojistný ventil na . Zde najdete odborné výrazy a jejich vysvětlení z oblasti kompresorů a pneumatického.

Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. SouhlasímOchrana osobních údajů.


Náhradní díly - elementy Elektrocentrály Infrazářiče Opravy kompresorů Kompresorové oleje Ke stažení. Předmětem prodeje je: TLAKOVÝ SPÍNAČ KE KOMPRESORU BAR Specifikace: dva manometry, pojistný ventil ventil pro snadné startování . Redukční ventil nemusí být namontován přímo na bombě. Spojka pro napojení hadice na výstup z kompresoru.


U takového kompresoru najdete odkalovací ventil na boku tlakové nádoby, to proto, aby jste. Chraňte před poškozením pojistný ventil tlakové nádoby. Při všech prováděných úkonech údržby na kompresoru musí být použity nejiskřivé nástroje.


Obrázek nemusí odpovídat realitě. V případě, že je v kompresoru použitý pojistný ventil s konstrukci umožňující . Teoretický úvod - Schéma pístového kompresoru : 1- kliková skříň. Klidný chod kompresoru a chlazení díky ventilátorus osvědčeným pohonem pomocí.


Kompletně vybavený všemi armaturami, jako manometr, pojistný ventil ,. Pokud budete ke kompresoru připojovat nářadí, pak zvolte typ s tlakovou nádobou. Detail produktu - Přepínač dvou kompresorů.

Pro postupné zapínání a vypínání dvou kompresorů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky