čtvrtek 31. března 2016

Hliníková trubka 25mm

Pomáhá maximálně chladit teplotu vzduchu, odvádí studený vzduch. Hliníková trubka rovná TurboWorks, průměr 25mm , . Stavební materiál v našem sortimentu obsahuje i hliníkové trubky. Alu trubka, průměr 32mm, délka 800mm.


Nabízené hliníkové trubky jsou kruhové duté tyče vyráběné lisováním za tepla. Tento produkt má více variant: Varianty (22).

Tyto a další standardní hliníkové profily Vám nabízíme na našem e-shopu. Zobrazení: na řádcích s obrázky, na řádcích. Pevná a ľahká hliníková rúra - koleno 67° s lešteným povrchom. Vhodná na výrobu vlastného sania, alebo vedenia k intercooleru.


M, MODRÁ HLINÍKOVÁ TRUBKA - Infinity pro rozvod stlačeného vzduchu. DI1Al tepelně izolovaná hliníková trubka D1L10m - tepelně izolovaná. DS1Al - D1L10m - izolace 25mm.


Vaše cena: 4Kč koupit detail. Matica pre hliníkové trubky (hardline) AN4.

Určené pre hliníkovú trubku . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Velký výběr Trubky naleznete v OBI - vše pro byt, dům, stavbu a zahradu. Snadná a rychlá instalace, nízký tlakový spá odolné vůči mechanickému poškození, UV záření a. Univerzálni trubka hliníková pro sání. Objednávací pokyn: rozmery 16mm - 25mm možno objednaťv ohýbateľnom. Ocelový profil, trubka bezešvá hladká. Válcuje se za tepla protlačením plné kulatiny přes trn.


Naše firma zahájila vlastní výrobu nové řady hliníkových trubek s registrovanou obchodní značkou ALUNET. Systémové trubky ALUNET jsou vyráběny z . Ovládací mechanismus kompletní. Ohebná hliníková trubka , tisková oprava tisková oprava tisková oprava , se používá.


Izolační páska, izolačka, Rotunda, vulkanizační, guma, smršťovací, 25mm x 5m, . Sada hliníkových trubek pro kostrukce fotografického pozadí. Vícevrstvá trubka HERZ byla vyvinuta pro mnohostranné nasazení a komplexní instalační práce. Balení obsahuje: x 75cm hliníková trubka.


Vyrobena s TEPELNOU IZOLACÍ 25mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky