úterý 29. března 2016

Odpad z pračky do vany

Příslušenství pro instalaci pračky Pro instalaci pračky do vaší domácnosti budete. Odpad z pračky a myčky odtéká do dřezu. Hmmm, právě se mi to stalo po druhé v životě. Vypouštěcí hadici, jež je u pračky připojená, vložíte do plastového.


Máte-li však odpad připravený přímo ve zdi nebo na sifonu umyvadla, vany či dřezu.

Mám pračku v koupelně a jelikož vypouštím špinavou vodu do vany , tak bych to chtěl vyřešit tak napojit odpad z pračky do odpadu z vany ? Potřebuji, pokud je to možné, napojit přívod vody do pračky ze stávající vanové baterie. Pračka bude umístěna přímo vedle vany , cca 1m od baterie. Zapojení pračky na odpad není ve všech případech možné.


Jedním z řešení je přímé vypouštění pomocí hadice do vany nebo jiného odtoku. Ušetříš si tak spoustu peněz. Před rokem nás takhle vytopila sousedka nad námi.


Teda pokud nemáte odpadní hadici svedenou do vany či umyvadla.

Není lepší celou složitou konstrukci zrušit a odpad odvádět do vany ? V dneším díle se podíváme na správné zapojení pračky. Pro někoho možná banální záležitost, ale historek o. Teď zbývá vyřešit odpad z pračky , resp. Vyzkoušela jsem už různé přípravky,ale asi je odpad ucpaný někde dál.


Z vlastní zkušenosti vím, že pomůže rozdělání sifonu. Instalatér mi radil, abych do umyvadla, vany , sprcháče atd. Odpadní vodu z pračky povedu rovnou do sifonu umyvadla, aby hadice nemusela bimbat přehozená přes okraj vany. S odbočkou pro odpad z pračky jsem objevil dva.


V případě, že by byl odtok vody níže, mohlo by docházet k samovolnému vypouštění vody z pračky. S: lepší je vypouštět do vany , pokud je. Zápach z pračky obvykle souvisí s tím, v čem perete a jak (a jestli) pračku čistíte).


Pračku jsme přesměrovali do vany a rozhodli se prošťouchnout otvor odpadu . Pro odtékání do vany nebo dřezu je nutné použít zpevnění odpadní hadice, do kterého se hadice vkládá. Po montáži odpadu z pračky do společného odpadu inistalatérem asi. Magnetický držák opadní hadice pračky do vany.


Odpadní voda z pračky teď poteče přímo do odpadu a vana zůstane hezky čistá.

Po odmontování přívodní hadice ( té , co přivádí do pračky pitnou vodu ! ). K zapojení praček do elektrické sítě stačí jednofázová el. Z výše uvedeného důvodu se nedoporučuje pračku instalovat na. Odtok vody z pračky se tradičně řeší napojením hadice na. Zabraňuje jakémukoliv úniku vody z přívodní hadice. Zástrčka musí být zapojena do vhodné zásuvky, která je správně nainstalována a uzemněna.


Sundejte z víka pračky pásku, otevřete víko a vyjměte z vany obalovou krabici vyrobenou z kartónu. Celokovová umyvadlová pileta značky Aqualine s mřížkou z nerezu,. Skvělé řešení, pokud potřebujete napojit odpad z pračky do odtokové cesty umyvadla. Podívejme se společně, jak se zápachu z pračky zbavit.


Potom se můžete vrhnout na samotný odpad. Doma je vyrobíte za pár minut a za pár kaček! Pračka je naopačné straně vany než je sifon, takže bude potřeba asi .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky