středa 2. března 2016

Hračky do vany fisher price

Nabízíme pestrou nabídku hraček do vany od značek Chicco, Alextoys a další. Vše do druhého dne a za neodolatelné ceny pouze . Zobrazit všechny hračky od značky. Rozkošná plavací želvička je připravena na všechna koupelnová dobrodružství. Koš na hračky do koupelny je ideálním místem pro….


Fisher Price skládací želvička do vany.

Bo Jungle síť na hračky do vany Elephant. FISHER PRICE SKLÁDACÍ ŽELVIČKA DO VANY. Dostupnost: V internetovém obchodě SKLADEM Doprava na více než 1výdejních míst ZDARMA.


Lze snadno připevnit ke stěně vany. Zajímavá koupelnová přísavka Little People Animal Action slibuje zábavnou hru ve vodě. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije.


Zábavné hračky do vany pro děti - koupání nebude pro děťátko jen potěšení, ale také zábava Zrcátko. S těmito třemi hračkami do vody si vaše děťátko každé koupání zaručeně užije! Ponořte se spolu s dětmi do.

Tomáš, při které si děti vymýšlí vlastní dobrodružství, změní vaši koupelnu na železniční stanici. Mašinku Tomáše stačí ve vodě . Užijte si hravé koupání se stříkacími hračkami Jakem, kapitánem Hookem a krokodýlem. Každá postavička stříká vodu. Stříkej vodu z jejich komínků a . Je tu zábavná čtyřdílná želvička do vany ! Obsahuje tři pestrobarevné krunýře, které se dají stavět na sebe. Rozkošné hračky do vany mají pestré barvy a zajímavé textury pro Vaše dítě.


Dítě snadno uchopí zvířátko a pozmáčknutí . Kamarádi do koupele se čtyřmi vodními aktivitami ve stylu akvária. Stačí nabrat vodu a nalít jí mašince do komína a začnou se dít divy! Rozměry dětské hračky - balení (š v h): x 2x 12cm. Nelze uplatnit slevový kupón. Tak tuhle kačenku v kouli bude Vaše děťátko honit celý den.


Výborná hračka pro nejmenší dětičky. S těmito robustními hračkami, které skvěle padnou do malých ručiček, děti nebudou chtít vylézt z vany. Hračky slouží k mačkání a stříkání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky