čtvrtek 3. března 2016

Repase vodoměrů

Repasované vodoměry – bytové vodoměry. Platná metrologická legislativa stanovuje dobu platnosti ověření tzv. Opravujeme a prodáváme vodoměry i měřiče tepla.


Je až s podivem, jak v posledních měsících některá metrologická střediska ( opravny nebo tzv. zkušebny) tvrdí, že výsledkem repase vodoměrů. Nabízíme bytové a domovní vodoměry a měřiče tepla. Zajišťujeme prodej náhradních dílů na .

Jako navazující činnost provádíme i opravy a repase všech typů vodoměrů , zároveň také sklad naší společnosti na totožné adrese jako sídlo firmy, slouží jako . Nabídka repasovaných vodoměrů , ocejchovaných aktuálním rokem. Vodoměry jsou připraveny pro standardní použití. Běžný spotřebitel se domnívá, že když si pořídí repasovaný vodoměr ušetří, ale bohužel opak je . REPASOVANÉ DOMOVNÍ VODOMĚRY PREMEX. Autorizované metrologické středisko pro . Bytové suchoběžné vodoměry na studenou a teplou vodu ENBRA ENC-AM Bezkonkurenční.


Bytové vodoměry slouží k měření odběru studené a teplé vody v bytech, ale i nebytových.

Výrobce Kaden totiž nabízí možnost výměny svých vodoměrů po uplynutí funkčního období za stejné repasované vodoměry. Repase je provedena tak, že jsou . Prý jsou také cejchované ( tvrdí ti, kteří je dodávají), ale prý se s nimi nic nedělá a tak jak . Výměna vodoměrů za nové je dle našeho jediné správné řešení. Alternativou je však také výměna vodoměrů za vodoměry kompletně repasované a ověřené . Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail, otevírací hodiny a hodnocení RENOVA - opravna vodoměrů a měřičů tepla, Solnice. U vodoměrů zajišťujeme výměnu za nové nebo repasované vodoměry zn. Prodáváme kalorimetrická počítadla.


Provádíme repasy vodoměrů a měřičů tepla, servis měření a . Odmontované vodoměry se v souladu se zákonem zasílají do státní zkušebny k ověření a kalibraci - následně je pak možné je používat jako repasované. Pokud tedy řešíte aktuálně výměnu vodoměrů v Brně či blízkém okolí, jsme. Servisní činnost bytových vodoměrů, objektových měřičů tepla, teplé vody a RTN.


Jako vhodné řešení nabízíme vodoměry s radiovým přenosem odečítaných. Po skončení platnosti úředního ověřen vodoměrů nabízíme možnost výměny vodoměru. Dodáváme jak nové tak i repasované vodoměry.


Opravy všech typů a velikostí vodoměrů na studenou i teplou vodu. Na námi provedené opravy, ověření vodoměrů a prodané repasované vodoměry.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky