středa 16. března 2016

Splachovací senzor sanela

Prohlédněte si sekci Baterie a. Automatický splachovač WC s elektronikou ALS na tlakovou vodu. Splachovače do montážních rámů. Sanitary electronics, automatic flushing and washbasin.


Golf montáž podle šablony celý splachovací systém je.

Pisoáry, nerezový antivandal program a sanitární elektronika Sanela. Czech producer sensor sanitary ware for health care facilities and public places and stainless steel equipment and furniture. D-Code montáž podle šablony celý splachovací systém je umístěný. SANELA - Senzor Radarový splachovač na liště pro pisoár D-Code, 24V DC SL. SENZOR APIS 4GKpisoárový splachovač 12V, elektronický, podomietkový, nerez.


TECHNICKÉ PARAMETRE Šírka: 1mm. Senzor pisoárový Sanela radarový na liště pro pisoár Golf bílá. SANELA ÚSPORNÝ SYSTÉM SPLACHOVÁNÍ PISOÁRŮ LITREM VODY,.

SANELA splachovač pisoáru automatický s elektronikou SLP 02K. Senzor splachovače pisoáru může být viditelně umístěný v keramice, nebo může být . Náhradní díly pro splachovací zařízení. Sanela - Pisoár GOLEM s radarovým splachováním - komplet SLP 19RS . Doporučujeme použít k čištění výrobek SLA z nabídky Sanela. EUR Sanela SANELA NRZ pisoár antivandal SLPN09.


Urinál se senzorem, infračervený sensor bez. SANELA Senzor Radarový splachovač na liště pro pisoár D-Code, s integ. Apollo a Taurus montáž podle šablony celý splachovací. Detailní informace k výrobku: Aqua - optoelektronicky splachovací ventil pro pisoár, část. Produktová řada, Aqua - splachovací systémy.


Vlastnosti antivandalové provedení celý splachovací systém je umístěný na zadní stěně pisoáru doba splachování je. Reglare parametrii senzor radar. Koupelnové doplňky - držáky na WC papír.


Univerzální podomítkový senzorový splachovač pisoáru se senzorem v . Kč GSI - CLASSIC splachovací mechanismus, chrom (BOCR). Geberit - tlačítko ovládací Tango bílé.

Ovládací deska TANGO umožňuje funkci STOP pro . WC ( senzor monitoruje prostor). FOTO: Sanela (2x) Na českém trhu je stále ještě nepříliš využívanou novinkou. Umyvadlo je vždy umístěno výš než splachovací nádrž.


Jika Domino - Pisoár SENSOR s automatickým splachováním, Antibak, Rimless,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky