úterý 22. března 2016

Tmel na plech

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Trvale pružný, lepicí tmel na bázi polyuretanu. Vhodný k pružnému lepení a tmelení spár s nároky na pružnost a vysokou odolnost tmelu. Výborne priľne k pozinkovanému plechu, medi, titánzinku a plastom. Veľmi jednoducho použiteľný, po vytvrdnutíí pretierateľný a .

Vhodné použití na následných podkladech: Železo Pozinkovaný plech. Hliník Plniče akrylové dvousložkové. Lamináty polyesterové Pozor: . PP a ABS – nelze použít pro leptané povrchy a na nástřiky. Karosářský tmel Pro tmelení a spárování ocelových dílů automobilů opatřených. FT 1zatěsní nechtěné spáry, lze ho aplikovat i na mokré povrchy.


Akrylový tmel se hodí hlavně k zatmelení všech spár a trhlin v místech . Vyberte si z ponuky produktov v kategórií Tmely na karosériu na EFARBY.

Použitie a vlastnosti: Strešný tmel na báze polymérov a bitúmenu s obsahom rozpúšťadiel. Určený na utesnenie strešných spojov, škár a . Na vyplnenie rôznych typov prasklín, škár alebo trhlín v starších stavbách či novostavbách sa v súčasnosti používajú najmä tmely a silikóny. Tmel je veľmi dobre priľnavý na oceľový plech , eloxovaný hliník, murivo a drevo.


Ceresit CS BITUMEN - Strešný tmel - Plastickoelastický tmel na báze. Základný dvojzložkový polyesterový tmel , plnený sekaným skleneným vláknom, . Klempířský tmel , PU PROFI tmel na bázi polyuretanu pro náročnější aplikace. Tmel na bázi modifikovaných bitumenů s vynikající přilnavostí na různé povrchy, např.


Tmel je velmi dobře přilnavý na ocelový plech , eloxovaný hliník, zdivo a dřevo. Tmel klempířský trvale pružný na bázi bitumenů pro lepení a tmelení. Výborně přilne k pozinkovanému plechu, mědi, titanzinku a plastům.


Velmi snadno použitelný, po vytvrzení přetíratelný a trvale . Veľmi ľahko použiteľný, po vyschnutí pretierateľný a trvalo . Lepidlo na kovy je možné definovat jako látku schopnou utvořit pevné a trvalé. Trvale elestická 1- komponentní hmota na polyuretanové bázi, vyznačující se velmi dobrou. Na plech je nanesena (v oboustranném i jednostranném provedení) speciální bitumenová . Tmel nanášet na přebroušený, očištěný a odmaštěný povrch.

Akrylátový tmel vytváří pevný, plasticko-elastický spoj. Tmel přilne na většinu stavebních materiálů – sádrokarton, dřevo, zdivo, beton, plech. Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky