pondělí 21. března 2016

Kupelnove studio presov

Navštívte nás v našom štúdiu na Masarykovej ulici č. Sme na skok od HM Tesco a OBI. NOVINKA - Laminátové podlahy značky eggerlogo . Veľký výber obkladov a dlažieb, sanitárnej keramiky a kúpeľňových doplnkov nájdete v našej ponuke. Alebo nás navštívte v našej predajni a . Otváracia doba: Po-Pia: 8: - 17:00.

Videli ste už veľké množstvo nádherných kúpeľní, páčia sa Vám štýlovo zariadené kúpeľne v časopisoch, knihách či hoteloch. V dnešnej uponáhľanej dobe trávime doma čoraz menej času, a preto ak už sme konečne doma, túžime samozrejme po väčšom pohodlí a komforte. Grafické návrhy a vybavenie kúpeľní, kúpeľňové štúdiá, doplnky, sanitárna technika, obklady, osvetlenie,. Kúpeľňové štúdio a inštalatérske centrum. Svetlé alebo tmavé, luxusné, moderné, klasické aj pestré kúpeľne.


V Ingeme si určite vyberiete. K vysnívanej kúpeľni sa môžete prepracovať dvomi spôsobmi – vyskladáte si ju sami, pričom výber všetkých komponentov od umývadla až po . Predaj keramických obkladov a dlažieb a kompletné riešenie kúpeľní. OTVÁRACIE HODINY ( kúpeľňové štúdio ):.

Vizualizácia a zameranie kúpeľne na požiadanie. Pri zakúpení navrhovaného tovaru . Kam do mesta je kultúrno-spoločenský sprievodca kultúrnymi akciami, ale aj firmami na celom území Slovenska. BRATISLAVA, KOŠICE, PREŠOV , NITRA. Stavebná spoločnosť v: Presov. Naše kúpeľňové štúdio Vám poskytne: najnovšie trendy sortimentu, vizualizáciu vašej kúpeľne,.


TZB, samoobslužné predajne pre rýchly nákup a špecializované kúpeľňové štúdiá so vzorovými kúpeľňovými kójami. Okrem obkladov a dlažieb do celého domu zabezpečíme kompletné vybavenie kúpeľne teda vodovodné batérie, sanitárnu keramiku, kúpeľňové doplnky. Prešov ( Central - sídlisko II ) . Tinbyt je výhradný dovozca sanitárnej keramiky Ideal Standard. Najlepšie stavebné centrum - obklady, dlažby, sanita. Kuchyne na mieru, ktoré dodávame, obsahujú veľké množstvo základných typov skriniek rôznych farieb a tvarov.


Ako si vybrať kúpeľňové štúdio. Pustiť sa do rekonštrukcie kúpeľne alebo zariaďovania novostavby je tvrdý oriešok. Nepredávame len kúpeľne my plníme vaše sny. Okrem ponuky materiálu pre váš dom, kúpeľňu a záhradu vám ponúkame vernostný program, rozvoz a vyloženie .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky