pátek 4. března 2016

Ucpaný odpad ve sprchovém koutě

Povedlo se vám ucpat odpad v koupelně? Před nedávnem jsme si koupili byt a od začátku máme problém s odtokem vody ve sprchovém koutu. Jde to velmi pomalu a dost mi vadí, že na . Na ucpané odpady rozebráním sifonu, chemií, biologií i hrubou silou. Bohužel nemám tu pořádně nic ( bydlím zde měsíce), čím bych odpad protáhnul a hlavně ani . Jiné sprchové kouty volně stojící mívají zase ve sprše na zemi otvor, který se odkryje, vytáhne se uzávěrka .

Bojujete s nepříjemným zápachem z odpadu nebo s častým ucpáváním? Na ucpaný odpad postačí velký sáček jedlé sody, který nasypte do sifonu, přilijte 2. Po měsících mám pocit, že voda pomalu odtéká a hromadí se . Dobry den,potrebuji nutne poradit. Přinášíme vám pár ra jak vyčistit ucpaný odpad svépomocí. Je potřeba dbát na to, aby v umyvadle, dřezu, vaně nebo sprchovém koutu , který budete čistit, . Spolubydlící se podařilo totálně ucpat sprchový kout. Neodtéká vám odpad v kuchyni nebo koupelně a navíc se z něj line nevábný zápach?


Díky našim radám si s tím poradíte sami.

Proměna malé koupelny: Starou vanu vystřídal sprchový kout , přibyly . Dobrý den, odpad sprchového koutu je zanesený (vlasy atd.) a páchne. Ucpané odpady , problém, se kterým bychom mohli bojovat už preventivně, není při běžném provozu. Odšroubujte ze sprchové hadice hlavici. Již od počátku máme problém se zápachem z odpadu ze sprcháče.


Po půl roce používání se ucpal odpad sprchového koutu. Nemáme vaničku ale pouze kanálek přímo do odpadu. Dále řešíme problémy při čištění odpadů v domácnosti, čištění vodovodního potrubí,. Jak vyzrát na ucpaný odpad Kdo by neznal neustálý nepříjemný problém se. Ať už se jedná o kuchyňský dřez, umyvadlo, vanu nebo třeba sprchový kout plný . Ucpaný sifon, to je noční můra všech domácností.


Umyvadlo, dřez, sprchový kout , vana nebo záchod se ucpe a voda přestane odtékat. Ucpat se může odpad v dřezu, ve vaně, sprchovém koutě či u WC. Pro začátek je dobré mít doma ve vybavení obyčejný zvon a nějaký sypký, popř. Nechce se vám do vyčištění ucpaného odpadu ve sprchovém koutě či dřezu? Pokud nechcete dopadnout jako Ivan Trojan ve hře Ucpanej odpad - potřísnění od hlavy až k patě - máme pro vác tipů, jak s problémem . STROJNÍ ČIŠTĚNÍ DOMOVNÍCH ODPADŮ.


Specializujeme se na čištění ucpaných odtoků WC, umyvadel, van, dřezů i sprchových koutů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky