čtvrtek 3. března 2016

Nerezový dřez gastro bazar

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů nerezový dřez gastro. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Korpus stolu - Použitý ,R-7Vstupní stůl k myčce. Celonerezové provedení, Roštová police, Dřez. Lisovaný dřez 500x400x250mm, prolamovaná deska,nový - nepoužívaný - výprodej skladu .

Nerez dřezy a dvoudřezy pro gastro provozy, restaurace, školní jídelny, výrobny. Náš gastro bazar vám například nabídne pevné podstavce pod myčku nádobí, pekařskou pec nebo konvektomat. K dispozici jsou vám i nerezové regály, stoly či. Využijte možnosti získat skrze bazar gastronomického vybavení cokoli se Vám bude hodit.


Dvoudřez s prolisovanou deskou - Dřez - 100x6 nádoby 2x 50x40xcm. Nerezová pracovní deska nepoužitá PD 40. Určen do gastro zařízení, potravinářství i průmyslu.


Rozměry jsou uvedeny i na foto.

Naše široká nabídka nerezových dřezů a dvoudřezů zaručuje, že si každý zákazník vybere ideálního a kvalitního pomocníka do své. Nabízíme gastro nerezový nábytek pro vybavení profi gastro provozů. Nabízíme širokou škálu nerezového nábytku vyrobeného z kvalitní potravinářské nerezové. Stůl nerezový mycí , dvoudřez.


Fotografie Alois Marhoul Vážení obchodní. GASTRO nerezový dřez - stůl s dřezem vpravo Kvalitní masivní dřez s odkládací plochou. Vnitřní rozměry dřezu: Hloubka cm. Internetový obchod (E-Shop) - gastro zařízení, gastro bazar ,gastro,řeznické potřeby,gastro potřeby. Gastro bazar Praha - PMN Nerez.


Predám gastro zariadenie z kuchynskej prevádzky. Zajistíme výrobu nerezového nábytku. Nový výrobník ledu značky Polar s nerezovým opláštěním.


Výroba, prodej, servis a bazar gastro zařízení a gastro techniky pro restaurační zařízení. V tabulce je započítán vevařený lisovaný dřez 400x400x250mm. Inzeráty nerezový dřez – aktuální inzeráty na Sbazar.


Nerez nábytek pro velkokuchyně, nerez nábytek pro řeznictví, nerez nábytek pro školní kuchyně, nerez . Dřez opláštěný s kolenovým spínáním UM - je výlisek v nerezovém provedení.

Pracovní stůl nerezový bez police PS se zadním lemem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky