středa 2. března 2016

Redukční ventil pb s manometrem

RV PROPAN-BUTAN ( PB ) bez manometru - redukční ventil. PB s manometrem 25bar v obchodě Market-Online. Redukční ventily, autogen a hadice - Redukční ventily a PB regulátory. Regulátor tlaku na Propan-butan.


Elektrody a svařovací dráty, hořáky.

Umožňuje regulaci výstupního tlaku od ,do . Snížení vysokého tlaku v lahvi na nižší na výstupu. Vysokotlaký redukční ventil PPB , který lze nastavit v rozmezí od do bar. Součástí ventilu je manometr. Lze jej přímo připojit k LPG bombě kg či kg.


RV PB Rothenberger s manometrem. Maximální vstupní tlak: bar, maximální výstupní tlak: .

Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny . Výstupní tlak: - bar. GCE 1- manometr - redukční ventil. POPIS: Jednostupňový redukční . Vybavený pryžovou ochranou, která chrání manometr (tlakoměr). Manometr a rychlospojka pro neregulovaný tlak vzdušníku. EURO NÁŘADÍ - Velkoobchod nářadím.


Vybírejte z širokého sortimentu. Těsnění pod manometr - Al, ks. Kontrola stavu PB láhví pohodlně uvnitř karavanu. Určitě si vyberete také další hořáky . PB - bar odtlačný ventil PB.


Porovnání nabídek internetových obchodů nabízející ventil redukční. Ventil PB Predukční s manometrem FESTA. PB , redukční , s manometrem , – bar.

Dennerle Quantum Coredukční ventil se dvěma manometry. Inzerát redukční ventil k PB lahvi v okrese Kolín, cena 300Kč, od alvo na Sbazar. PB redukční ventil manometr GCE za 50Kč.


Tato nabídka od prodejce pajastepan byla archivována dne 21. Je připojena hadicí přes redukční ventil k propan butanové láhvi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky