pátek 3. října 2014

Mrazove zatky

Jako mrazová zátka se označuje zátka uzavírající otvor v bloku nebo hlavě spalovacího motoru. Pro výrobu bloku motoru a hlavy válců se obvykle využívá . KODA, VW, AUDI, SEAT protimrazové zátky nalezenete v elektronickém katalogu ELIT ECAT v sekci MOTOR I KLIKOVÁ SKŘÍN I KLIKOVÁ SKŘÍŇ. Mrazovky neboli mrazové zátky jsou skvělou volbou v případě, kdy chcete předejít poškození motoru auta mrazem.


Mrazová zátka , průměr v mm (v palcích) 27mm.

Výměna mrazové zátky – Ford Pinto. Autodíly a příslušenství pro automobily ALFA ROMEO, FIAT a LANCIA. Máme vlastní autoservis a diagnostiku pro všechny typy automobilů.


Co som cital na zahranicnych forach tak sa casto stava, ze po amaterskom naklepani zacnu tiect, jeden borec odporuca zatky zachladit a tak namontovat, iny . Koupit ZÁTKA ZASLEPOVACÍ 24 . Neviem o aký motor sa jedná ale protimrazové zátky môžu byť vytlačené aj na. Nabízíme náhradní díly Zetor, pneu pro zemědělskou a těžkou techniku, spolehlivé .

Tento autodíl je 1 značkový originál Garantujeme plnou záruku a odbornou montáž. Již téměř 1let vlastní rodina Bilstein a Sickermann společnost, která je v oblasti automobilových náhradních dílů leaderem na světovém trhu. Jedu a najednou citim smrad pradelny tak zastavim a jsem bez vody. Prohledam motor a zátka fuč, jdu po stope vody a po trech KM.


Levné náhradní díly: kupte si Protimrazová zátka PEUGEOT online. Obrovský výběr Protimrazová zátka náhradní díly pro váš PEUGEOT — dostupné online za. Plechová zátka - Zetor URI Sheet metal plug - Zetor URI.


Kde všude a kolik je mrazových zátek na tomto motoru 9TDI 96KW awx asi to bude pro všechny stejný. Dneska spravené-diagnóza: zkorodované mrazové zátky hlavy (mezi vačkami). Prý tam jsou jako pojistka proti tomu když chlad. Název: ZÁTKA MRAZOVÁ (d 34mm) originál GM,.


Prodej náhradních dílů na vozy Trabant,Wartburg,Barkas. Nabízíme vám široký sortiment Protimrazová zátka a jiných autodílů v . Nejspiše mam malou dirku u mrazové zatky u fiata punto, má někdo zkušenosti, jak treba tu dirku utesnit či zalepit, . Poradil by mi prosím někdo zkušenější jak postupovat při výměně prorezlé mrazové zátky u favorita,a případný rozměr-průměr v . Zo sortimentu výrobkov firmy VEMA máme v ponuke mrazové poistky do blokov motorov, vypúšťacie zátky olejových …Dočítať sa viac .

Dole mezi svíčkami jsou patrné nějaké zátky , to budou asi ty mrazové pojistky, jak píšete. Jsou silně rezavé a chtěl bych je vyměnit,připadalo . Vliv zátky na obsah antioxidačních komponent u vína. Impact of the plug on the content of antioxidant components in wine.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky