čtvrtek 9. října 2014

Krájecí deska plastová

Plastová krájecí podložka, x cm. Multifunkční podložka Vám zajistí jednoduchou a hlavně hygienickou přípravu zeleniny, masa, pečiva, ryb. Vyrobeno v Evropské unii - Španělsko. Tomgast, Krájecí plastová deska s. Moderní krájecí desky různých tvarů a velikostí vyrobené z odolného plastu se snadno udržují perfektně čisté a lze je mýt v myčce nádobí.


V sortimentu MAKRO najdete pestrý výběr krájecích desek ze dřeva a plastu , které se uplatní v domácnostech i profesionálních gastronomických provozech.

Masodeska plastová , Masodeska plastová , Dřevěné prkénko. V nabídce máme krajecí desky dřevěné plastové a bambusové. Nabízíme také prkénko na tatarský biftek tzv. Na každý druh potravin byste správně měli mít jinou.


Máme krájecí desky v klasice ze dřeva, nebo plastové. Velikosti na malé jablíčko i pořádný flák masa. Kuchyňské prkénko ze dřeva v současnosti doplňují moderní krájecí desky z plastu.


Všechna prkénka i desky vzhledem k použitým materiálům a povrchové . Vyzkoušejte prkénka na krájení různých rozměrů, zhotovené z plastu či dřeva.

Kuchyňská prkénka Šedá kuchyňská prkénka Kuchyňská prkénka z . Podívejte se na naši širokou nabídku produktů z kategorie PLASTOVÁ KRÁJECÍ PRKÉNKA. Systém analýzy rizika a stanovení kritických kontrolních . Každá hospodyňka za svůj život pracuje s mnoha krájecími podložkami. K dispozici má velký výběr - od jednoduchého dřevěného prkýnka, přes plastové. Blanco krájecí deska plastová - masivní deska z plastu pro snazší práci v kuchyni.


Desky na prkénko třech kusů v různých barvách. Krájecí deska vyrobena z bambusového materiálu obsahuje ostřič na nože s wolfram. Nejdůležitější obchodní velkoobchodní tržiště. Společně vytváříme ekosystém malých a středních podniků, který pomáhá komunitám v celé Evropské unii.


Prkénka, vály, válečky a krájecí desky dřevěné, plastové i silikonové. Krájecí desky patří mezi základní vybavení každé domácnosti, ale i profesionální. K válu patří váleček či válek.


Protiskluzové nožky pro stabilitu na pracovní desce. Popis produktu: Krajecí deska z plastu od společnosti MaserAsia. Prkénka a pracovní desky jsou velice namáhaným místem v kuchyni.


Deska má rozměry x 25cm. Jsou na ně kladeny vysoké estetické, ale hlavně hygienické požadavky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky