pondělí 27. října 2014

Kabelová spojka smršťovací

Smršťovací spojky , univerzální kabelové soubory smršťovacích bužírek. Univerzální teplem smrštitelná spojka bez spojovačů pro spojování kabelů a vedení do 1kV s izolací z PVC, PE a XLPE, vhodné pro použití ve vnitřních i . Hledáte smrštovací kabelová spojka typ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Nabízíme kabelové smršťovací spojky pro spojování vícežilových celoplastových kabelů i jednoduché opravy. Samozřejmostí je široká nabídka a opravdu . Máme pro Vás však několik tipů: Zkuste se podívat, zda nemáte v . Speciální spojka s letovací vložkou a smršťovací izolací s lepidlem pro dokonalé vodotěsné spoje . Kabelové spojky , zalévací pryskyřice a smršťovací manžety.


SMRŠTOVACÍ KABELOVÁ SPOJKABITRON 18C. Název, Teplem smršťovací spojka. Popis, The additional kit is used together with the kV joint kit SJK . Armatury SSU – L jsou smršťovací spojky standardně vyráběné pro čtyřžilové kabely s plastovou izolací do kV při použití lisovacích spojovačů. Vonkajšia dĺžka, 5mm, 2mm.


Lisovací kabelová spojka SB s izolací pro Cu laněné vodiče. Izolace: Polyetylen (PE) -°C až 1°C. Lisovací spojka CU izolovaná smršťovací , průřez 1-5mm izolace PE (SB5).


KU-L Cu kabelová lisovací spojka bez izolace, lehčená, 1-5mm2. Konce izolovaných vodičů se musí překrývat uprostřed spojky. Izolovaná smršťovací spojka Cu 4-mm(ks). Spojky jsou vhodné pro vodiče a . ALU-KU-ZE Al-Cu kabelová spojka. Specializujeme se na dodávání kabelových spojek a koncovek pro silové kabely, smrštitelné trubky a smršťovací trubky, opravné manžety, smršťovací.


Souprava smršťovacích spojek SMH včetně odborné instalace pro čerpadla. Ukončení kabelů smršťovací záklopkou nebo páskou se zapojením bez letování žíly. Kabelová smršťovací spojka - přechodová Cuna Al35.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky