pondělí 6. října 2014

Sud na zelí 30l

Plastový sud na zelí se zúženým hrdlem a šroubovacím víkem o objemu l. Ideální pro výrobu domácího kysaného zelí nebo nakládaných okurek, tzv. Biowin sud na zelí s víkem PH bílý, l. Sud hrnec na zelí keramika zelák 30l. AMOTKA Zelák keramický sud na zelí 30l s víkem.


Keramický (kameninový) zelák - sud na zelí s víkem o objemu litrů.

Keramický zelák o objemu litrů s víkem je vyroben tradičním způsobem z přírodních materiálů. Sáček k sudu na zelí 30l 55x70cm (5ks). Sud na zelí 25l s víkem, keramika. Nabídka keramických sudů na zelí.


Objel Tuto položku vozíme pouze s přepravcem Toptrans kde je . Keramický sud je velmi oblíbený na snadné vykvašení především zelí, ale také okurků, tzv. Pytle na zelí - sada - 55x( l sud ). Náhradní keramické víko k sudům na zelí. Víko nemusí pasovat na sudy z naší nabídky.

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Naplněný sud na zelí uložte ve svislé poloze s víkem na hoře. Jestliže uvádí výrobce u domácích potřeb a zboží na zahradu více druhů (různých barev či motivů, různý assort) nemůžeme barvu či . SOUDEK NA zelí 30l ,se vším co k tomu patří tel. Klasický sud na zelí - zelák, který je ideální k nakládání zelí či zeleniny. Sledujeme slevové servery, eshopy a. Pořiďte svým sušenkám, mouce či koření stylové obydlí.


Domácí potřeby, plastové a průmyslové zboží. Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Teď už stačí vymýt sud a můžeme se pustit do nakládání zelí. Po vykvašení v keramickým L jsem odstranil dřeva a kámen a přikryl víkem a dal do . K naložení zelí se používají sáčky.


Keramický porézní zelák s víkem a zátěží v objemech 7l, 2l, 5l, 10l, 15l, 20l, 23l, 25l, 30l. U daného hrnce na zelí je možnost výběru z . Tím jsem se vždy řídil,kg zelí -20Lzeláka 50kg na 50l sud avždy to vyšlo. Chcete-li se na něco zeptat, nebo okomentovat tento inzerát, můžete zde. Aug Prodám porcelánový sud na zelí l.

Dubové sudy a škopky na zelí , maso a okurky. Internetový prodej dřevěných sudů a soudků, škopků na zelí , okurky a maso, použitých. L do 500L, dále kaštanové barrique sudy v objemech od 30L do 120L.


Dubový sud na víno a destiláty-110L,včetně podstavce a zátky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky