čtvrtek 16. října 2014

Silon pa6

Při objednání lze zadat také požadovanou délku silonu, tuto uveďte po . PAG Tyče průměr 1mm přírodní. PA PA6G, APA, silon, PTFE silonové tyče a desky . PAdeska tloušťka 40mm přírodní. Iné názvy materiálu PA: silon , nylon.

PAje najbežnejší, často používaný konštrukčný plast vhodný pre široký rozsah výrobkov. Silon je klasický konstrukční plast s vynikajícími vlastnostmi a příznivou cenou. Jeho využití je zejména ve strojírenství. Frézování PA ( silon ) prosím pomoc. Dobrý den, mám takový problém s frézováním PA ( silon ). Siloné tyče z polyamidu pamají vynikající pevnost, tvrdost, houževnatost a malý kluzný odpor.


Polyamidové desky, tyče, profily. Navíc odolávají ropným produktům, .

Silónové APA tyče PAtyče (alkalický polyamid silon ) je vynikajúci materiál na výrobu rôznych technických častíc a prvkov. Prodáváme technické plasty - desky, tyče, trubky, obaly. Využití: Tecamid (polyamid PA-, silon ). Materiál PA dodáváme ve špičkové kvalitě. Tyče i desky jsou vyráběny technologií tlakového lití, což mimo jiné eliminuje tvorbu . Prodam SILON od pruměru DO 200mm za polovični cenu kg 110Kč celkem 115kg.


Inzerát Silon , Tecamid PA- ruzne velikosti (a váhy): v okrese Ostrava-město, cena dohodou, od JZ na Sbazar. Popis: (rozměry jsou uváděny v milimetrech). Vynikající materiál pro výrobu velkých ozubených kol, kladek, dopravníkových . Fyzikální vlastnosti polyamidu PA6. Rozdílnost fyzikálních vlastností níže uvedených typů materiálů jsou dány složením a stavbou jejich molekulových řetězců.


PAnajdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Alkalický polyamid PA ( silon ). Charakteristika alkalického polyamidu.

Extrudovaný polyamid PA, především v menších rozměrech v ČR známý také jako silon , tecami nebo ertalon je univerzální technický plast z polyamidu pro . Rolák z PA: stáří roků, nejméně 2x praný, opotřebení je znatelné jen pod .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky