středa 29. října 2014

Jika deska pod umyvadlo

Konzola CUBITO pod desky na míru. Ravak deska pod umyvadlo I 100cm, dub. Koupelnová deska pod umyvadlo z řady KG – Geo. Skříňky pod umyvadla už jsou osazeny závěsným kováním s 3D seřízením.


NATUREL Dolce deska pod umyvadlo wenge 80x50x8cm.

JIKA Cubito-N atypická umyvadlová deska řezatelná tm. RAVAK deska pod umyvadlo L 800x550x50mm, s otvorem pro usazení umyvadla , MDF, bílá. TECHNICKÉ PARAMETRY: Šířka: 8mm. Zařazeno v kategorii: Skříňky do koupelny bez umyvadla. Moderní umyvadlová deska ze série Cubito . Deska pod umyvadlo I Univerzální deska vhodná pod většinu umyvadel.


Jika Mio kricí deska ke skříňce cm. Nabízí tři varianty barevného a materiálového provedení a je dodávána bez .

AVICE 3x zásuvka 30x7 5x48cm, bílá. Tvarově výjimečná deska určená především pod umyvadla Formy. Je hloubkově impregnovaná proti vlhkosti, nabízí tři varianty barevného a materiálového . IKEA - LINNMON, Table top, white, , A long table top makes it easy to create a work space for two.


Pre-drilled leg holes for easy assembly. Mengen in er Schritten verfügbar. Fackelmann Hype deska pod umyvadlo švestka . SKŘÍŇKA POD UMYVADLO TIGO CM.


Místo prodeje: Rožmitál pod TřemšínemZměněno: dnes. Day skříňka pod umyvadlo 115cm, závěsná, bílá lakovaná vysoký lesk skleněná horní deska s otvorem pro baterii vlevo výsuvná zásuvka vč. Deska je z přírodního materiálu, který nesaje vlhkost. SAPHO - LUCIE deska Rockstone 96x43cm, pro umyvadlo BALENA 48cm (RL090).


Tloušťka desky pod umyvadlo je mm. Nadstandardní ošetření za použití PUR lepidla. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky .

Desky Dolce jsou použitelné téměř pro všechny umyvadla na desku díky tomu, že otvory pro baterii a sifon . Ponúkame široký program pre detské kúpelne, detské WC, detské umývadlá. Pozrite si náš katalóg produktov. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Grupa Armatura podumyvadlový.


Skříňka pod umyvadlo 5 bílá , zásuvky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky