pátek 3. října 2014

Nádrž na dešťovou vodu 500l

Nádrže jsou určené pro uložení do země ke sběru dešťové vody a její následné využití v domácnosti a na zahradě. Dekorativní plastové nádrže na dešťovou . Plastová dekorativní nádrž na dešťovou vodu GARONNE o objemu 5litrů je praktický a zároveň designový doplněk na Vaši zahradu. Plastový sud s filtrem na dešťovou vodu s objemem 200L.


Pokud hledáte plastové barely.

Sudy na dešťovou vodu jsou vyrobeny z tvrzeného plastu. ALDO Sud na vodu 500l černý bez víka. Sud na dešťovou vodu 300l PH s kohoutkem hranatý najdte na Digiboss.


Rozměry V-160cm,Š-70cm,D-170cm,váha ca. Nádrže na dešťovou vodu , sud na dešťovou vodu , nádoba na dešťovou vodu. Zahradní zásobník na dešťovou vodu 5l.


JÍMKA, nádrž na dešťovou vodu RETENČNÍ nádrž. Kup teď 2Kč s dopravou 475 .

IBC nádrž 600L, vstup 15cm, vypláchnutá, s klecí na plastu -2. SUD NA DEŠŤOVOU VODU , nádrž na vodu 500l černý bez víka. Vyberte si co potřebujete z 5aktuálních inzerátů nádrž na vodu. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Objednávka je závazná až po odsouhlasení ceny za dopravu. Dešťová nádrž na vodu ve středomořském stylu.


Nadzemní nádrže Nadzemní nádrž Garden tank 5l. Na vršku nádrže je 3mm otvor s poklopem opatřený dětskou pojistkou, kterým je možné nádrž pohodlně . Nádrž na zachytávání dešťové vody. Skládací nádrž na vodu s kapacitou 500L je ideální pro skladování dešťové vody pro pozdější použití.


Můžete použít vodu na mytí vašeho auta, motorky, . AQUATRADING Plastová nádrž na vodu 500l Power 5Alfajet s čerpadlom za najnižšiu cenu. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a . Velký a snadný výběr nádrží na vodu najdete v našem e-shopu. Objem 5l , pro pitnou a dešťovou vodu , instalace na podlahu. Stylish Rainwater Tank Rocky wall tank dark granite Decorative rainwater collector in lifelike stone look Each Rocky wall tank is unique!


En effet, construire une tour verticale,.

Find this Pin and more on Nádrže na zahradu by. Cena tohoto výrobku je vždy bez dopravy - doprava je kalkulována samostatně dle místa určení a na toto zboží se z důvodu velikosti nevztahuje limit pro . Až pitné vody lze nahradit vodou dešťovou. Využijte dotace z programu ZELENÁ ÚSPORA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky