čtvrtek 2. října 2014

Sada tesneni na tandemove cerpadlo

Tandemové palivové čerpadlo. Ponúkame predaj všetkých typov tesniacich sad pre tandemové čerpadla. Sada těsnění PD (produkty). PD (čerpadlo-tryska), Škoda Fabia, Škoda Fabia Škoda Octavia, Škoda Superb,.


Inzerát Nová opravná sada těsnění pro tandemové čerpadlo v okrese Děčín, cena 690Kč, od Bohdana Filipová na Sbazar.

Popis: Prodám novou opravnou. Kompletná sada na pretesnenie motora, spolu s guferami - bez tesnenia. Našli sme tiež odkazov na podobné produkty v ďalších obchodoch.


Existuje nejaká opravná sada na tandemové čerpadlo ? Predam nahradne diely na Daciu ac Pumpa,pritlacne lozisko, tesnenie pod vanu. Na stránke Autodielyonline24. Hydraulické Čerpadlo Pre Riadenie od FEBI.


Na to žádná opravná sada neni.

Prodám TANDEMOVÉ ČERPADLO PALIVOVÉ ( naftové) -PODTLAKOVÉ na motory 1 . Kde jsi sehnal sadu těsnění ? Kluci, jelikož mám nějakej tupej nástup brz tak mám podezření na netěsnost. Integrované odvzdušňování sudu. Elektrické tandemové systémy výrazně. Zajišťuje automatické elektrické přepínání na druhé čerpadlo , když dojde k. Počet výsledků na stránku: 3 60.


Záloha se vrací kupujícímu zpět na uvedený bankovní účet do kalendářních dnů oproti dodání. Opravná sada čerpadla podlatku těsnění. O podtlak brzd i motoru se stará tandemové čerpadlo. Já osobně bych odhadoval příčinu v těsnícím kroužku na vačce nebo těsnění ventilového víka.


K povinné výbavě musí být dle vyhlášky sada žárovek a pojistek, vždy je k danému vozu . Nabízím tandemove cerpadlo na motor 1. Tdi kW BXE,BKC,BL - Praha inzerce,. On chce pod víčko na tandemu. Chlapi, mam sprostu otazku, co to je tandemove cerpadlo ? Konečně jsem odhalil záhadu s občas nefunkčním posilovačem, na.

Kdyžtak mám jedno tandemové čerpadlo plně funkční na prodej. Na výrobky prodávané společností UNI-MAX je poskytována záruka v délce měsíců od data pro- deje dle. Demontujte tandemové čerpadlo (viz. servisní manuál automobilu).


Pomocí nástroje odstraňte těsnění vačkové hřídele. Diagnostika nehlásila závadu,protože tlak byl relativně v minimální hodnotě. NÁHRADNÍ DÍLY NA PPS Čerpadlo sada těsnění vodního čerpadla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky