čtvrtek 23. října 2014

Těsnící plech do betonu

Trvale elastická vrstva vytváří dobré spojení těsnících plechů BK s čerstvým betonem a spolehlivě utěsní spáru před stojatou i tlakovou vodou. Díky speciální vrstvě z karborundového písku je účinnost spojení s betonem. Mezi pasivní prvky patří například plechy a PVC pásy.


Tyto prvky se do pracovní spáry zabudovávají již před prováděním prvního pracovního záběru. Těsnící prvky do konstrukcí z vodostavebního betonu - např.

Přezkoušeno na vodotěsnost do metrů vodního sloupce. Bitumenový těsnící plech pro utěsnění pracovních a technologických spár betonových a železobetonových vodotěsných konstrukcí. K ochraně před pronikající vodou do stavebního díla se vyrábějí TECHNOLOGIE SE. Pro těsnění a vodonepropustnost betonových. Pro utěsnění pracovních, tlakových a technologických spár betonových a. Těsnicí pásy do dilatačních spár - vnitřní.


Betonová distance (s plastovou svorkou) BDS.

ABS - bednící a těsnící plechy. Hřeb do betonu nástřelák (bal. 5ks) . Vnikne-li do tohoto prostoru. Hloubka zapuštění tohoto těsnicího plechu do betonu je . Katedra betonových a zděných konstrukcí.


Beton , panely, prefabrikáty i drobné cementové zboží. Duxpa - těsnící plech - pracovní spáry kód. Natloukací hřeb do betonu pro fixaci bentonitových pásek. Podložka těsnící 5xVk VSŽ plechům.


Gumová podložka k utěsnění spoje plechů. Přísady do betonu (plastifikační a superplastifikační přísady). Ty se do betonu přimíchávají již na betonárně a spolu s ním se dopravují na stavbu. PVC nebo FPO pásy, nebo těsnící plechy.


Objednejte si produkt Úhelník do betonu Typ S, Úhelník do betonu , typ S,. Svody kruhové včetně objímek, kolen, odskoků z Pz plechu průměru 1mm, m, 90. Při betonové výstavbě se nabízejí různé způsoby těsnění, z nichž každý má své.

Jeden z alternativních těsnících systémů využívá schopnost polymerů. Integrovaný plech do spár slouží při betonáži jako těsnění proti tlakové . Beton je čerpatelný běžnými čerpadly na beton , lze je ukládat do konstrukce. CB PROFIL vyrábí a dodává trapézové plechy a vlnité plechy , sendvičové panely , hraněné lemovací a výztužné profily, klempířské prvky, spojovací a těsnící materiál.


Do betonové směsi stěny SOse aplikuje přísada zvyšující nepropustnost betonu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky