čtvrtek 30. října 2014

Šplhací lano pro děti

Na laně je zavěšeno ks plastových . Lano je určeno na zavěšení venku na zahradě, nebo i doma (je li tomu vše přizpůsobené ). Nabízíme šplhací lano s uzly, které stačí zavěsit na pevnou větev stromu. Stejnou funkci splní i dětský provazový žebřík, který je vhodnější pro méně zdatné děti. Dodáváme šplhací a houpací lana pro školy v několika délkách.

Houpací lana pro dětská hřiště a houpací lana s uzly splňují bezpečnostní předpisy pro . Je určeno zejména na zahradu na zavěšení například na strom, ale určitě potěší děti i doma v pokojíku . Hledáte jednoduché doplňky pro dětské hřiště? Chcete ho rozšířit, aby se vaše děti neměly šanci začít nudit? Co jim pořídit třeba horolezeckou stěnu, provaz či . Lano slouží na rozvoj přirozené síly a obratnosti dětí.


Pohyb v průběhu dorůstání je důležitý pro rozvoj nejen tělesných, ale i morálních vlastností dítěte.

Bavlna - šplhací lano z bavlny je vhodné zejména pro děti. Lano je přijemné na dotek, jemné, snadno se na něm dělají uzly, které dětem usnadňují lezení. Obrázek Dětské šplhací lano se suky Zvětšit.


Kvalitní dětské šplhací lano se třemi suky. Dodáváme sítě, žebříky a lana na šplhání pro venkovní i vnitřní prostory, pro větší děti i pro nejmenší. Vyrobíme lanové sítě podle vašich představ na míru.


Wiky hračky, obrovský výběr kvalitních hraček a papírnického zboží přímo u nás na eshopu. Takže začneme budovat dětské hřiště s akcentem na šplhadla všeho druhu: šplhací sítě, šplhací lana a provazové žebříky. Prodej jízdních kol, elektrokol, Jaromíra Čechová, Moravský Krumlov, Polánka, cyklistických doplňků, náhradních dílů na jízdní kola a . Celý popis a technické parametry. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Climbing Rope) patří mezi nejoblíbenější doplňky dětských hřišť.


Vyrábíme šplhací a lezací sítě pro děti i sportovce. Poradíme a navrhneme šplhací síť na míru. Lano POP TWIST v různých barvách a průměrech.

Lézt a šplhat vzhůru a houpat se je výzva pro děti každého věku. Testují a trénují si při tom svoji sílu a zručnost, ale i odhad svých schopností a míry rizika při . Právě šplhací sítě nabízejí vynikající ochranu zachycení, takže se děti mohou pohybovat i ve větších výškách. Tím, že lana sama přenášejí kmitání, pružení a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky