pátek 24. října 2014

Plastové šachty na studne

Manipulačné šachty vŕtaných studní slúžia na zakončenie vrtu vŕtanej studne a pre. Slúžia na vytvorenie manipulačného priestoru pre osadenie a pripojenie ponorného čerpadla. V našom portfóliu Vám ponúkame aj šachty pre vŕtané studne sú staticky posúdené a 1 vodotesné. V šachte sa nachádzajú plastové nášľapy na bezpečný vstup.


Jímky do 6m můžeme poslat spediční službou, . Bezplatná inzercia, plastove sachty predaj a inzercia.

Radiátory KORADO Ohrievače vody. Používajú na vybudovanie podzemných priestorov vhodných na . Do priestoru zariadenia studne v šachte sa nesmie dostať vlhkosť, ktorá by mohla vytvoriť plesne, alebo baktérie. Preto je plastová šachta výhodnejšia od . Vstup je štandardne zakrytý plastovým poklopom.


Jedná se o plastovou samonosnou vodotěsnou šachtu, nasazenou na konec pažení vrtu, která slouží k uložení a přístupu k technologickým částem nutným pro. Hlavní účel šachet je k napojení čerpadla, systému pro závlahu vody a různá další . VRTON je plastová vodotěsná šachta kruhového průřezu, určená k osazení do terénu. Máte studňu , vybrané vhodné čerpadlo avšak nemáte v blízkosti studne.

Najjednoduchšie je však osadiť betónovú resp. Sú vyrobené z certifikovaných polypropylénových dosiek a sú samonosné. Součástí šachty je poklop, vstup pro napojení vrtu . Vodoměrné šachty z vysoce kvalitních materiálů od firmy TMS PLAST za výhodné. Manipulační šachta vrtaných studní je určena ke krytí a ochraně ústí vrtané. Komplet zapojenie šachty na vŕtanú studňu slúži na čerpanie vody z vrtu, . Instalujeme, montujeme a servisujeme šachty vrtaných studní nejen v okolí Plzně ! Vodotěsné šachty pro zhlaví vrtaných studní v samonosném provedení.


Predaj čerpadiel kalových, ponorných a obehových. Domáce vodárne, tlakové stanice PumpS, Grundfos sqe, Sigma. Vnitřní stěna je osazena typizovanými plastovými stupadly dle výšky šachty.


Plastová hlava vrtaných studní. SSV SSVa SSO sú dostatočne veľké na. Sortiment společnosti KELLNER CZ zahrnuje kvalitní plastové vodoměrné šachty , které umožní bezproblémový přístup k vodoměru. Súčasťou šachty je plastový pochôdzny poklop a rebrík. K této šachtě se napojují technologie pro rozvod vody.


Její montáž je snadná, má dlouhou životnost, je pevná a vodotěsná. Studňové šachty pre vŕtane studne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky