čtvrtek 9. října 2014

Keramicka vylevka

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Keramická výlevka na e-shope Ozonius. KOLO Boston keramická výlevka 45x35cm, nástěnná. Vrátane montážnej sady na stenu a chrániče predného . Oblíbená závěsná výlevka Jika MIRA 8. Součástí výlevky je odnímatelná plastová mříž.

Mřížku nutno objednat zvlášť. Výlevku je možné instalovat s . TECHNICKÉ PARAMETRE: Šírka: cm. Starožitná secesní malovaná výlevka. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Kombinovatelné s: - Instalační sada JIKA pro bidet, klozet i výlevku 8. Mezi ně patří i keramická stojící výlevka Mira, kterou ocení především personál zajišťující úklid veřejných budov.

Ostatné vlastnosti: sklopnú . Závěsná keramická vylévka vč. Doporučený montážní modul pro vylévku : SANIT 90. Objednajte nad 300€ a máte termínované vklady porovnání dopravu zdarma.


Duoro závěsná výlevka ze slinutého keramického střepu (VC). S montážními otvory pro mřížku. Máte zájem o toto zboží a chcete si ho koupit na splátky? KOLO - Boston keramická výlevka 45x3 nástěnná.


V sortimentu značky Jika naleznete řadu kvalitních keramických výrobků také pro technické . KERAMICKÁ ELEKTRICKÁ KONVICE. V sortimente značky Jika nájdete tiež rad kvalitných keramických výrobkov pre technické miestnosti budov. Medzi ne patrí aj keramická stojaca výlevka Mira, . V danej kategórii nie sú žiadne produkty. Podobné fráze: vylevka keramicka.


B VYLEVKA NASTENNA HAAS 490x3mm nerezova s mriezkou. Pro kompletaci s chromovanou mřížkou. Porovnání cen vylevka keramicka , srovnání cen vylevka keramicka na portálu HLEDEJCENY.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky