úterý 14. října 2014

Baňky na baňkování

Nyní velmi populární silikonové baňky. K těmto baňkám jsme pro Vás nechali namíchat kvalitní kávový olej na baňkování , který pomůže prokrvit pokožku a je . V důsledku podtlaku v baňce dochází k . V naší nabídce najdete nejširší sortiment masážních a terapeutických baněk. Specializujeme se nejen na baňky a vybavení pro baňkování , ale i na vzdělávání.

Tento typ baňky využijete hlavně tam, kde baňkování děláte častěji a klienti na baňkování chodí často, tato baňka vydrží větší zátěž. Síla stěny je velmi důležitá . Silikonové baňky z čistého zdravotního silikonu, bez přísad a barviv. Skladem Sada obsahuje 8ks silikonových baněk vhodných k baňkové masáži i klasickému. SJH 621A Baňkový set 24ks baněk v kufru.


Přístroj v baňce vytvoří podtlak. Baňkování spočívá v přikládání skleněných nádobek na pokožku. Baňka se pak přisaje na kůži, kterou podtlak vtáhne dovnitř.

Vzduch v baňce se před aplikací zahřeje a vytvoří se v něm podtlak. Při baňkování nebo léčbě baňkou přikládáme skleněné kulovité nádobky s nahřátým vzduchem na pokožku těla. Pro zvýšení účinku přikládáme baňku buď na . Masáž pomocí baňky na baňkování je překvapivě účinná. Odblokujete s ní centra vzniku nemocí a umožníte volné proudění vaší životní energie.


Masáž baňkami trvá maximálně minut a zaplatíte za ni asi 3korun. Terapeut nechá po až minut působit několik baněk, nebo vám . Jistě jste už slyšeli o výborných účincích přikládání baněk. Kromě výrazného uvolnění svalů a blokád mají velký význam na . Historie baňkování je velice bohatá, dalo by se říci přímo baňatá. Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Masážní a kosmetické studio Rendy.


Aplikace baňkování Léčba baňkami je velmi stará metoda tradiční čínské medicíny . Jak baňka chladla vytvářela podtlak a vsála pokožku Dnešní moderní tzv. Baňková masáž umožňuje prokrvení svalových tkání, uvolní ztuhlé svaly a svalové. Základem působení masáže baňkami je reflexní metoda, která je založena na vzniku překrvení, dráždění kožních receptorů vakuem, které se vytvoří v baňce.

O léčivém využití baněk se zmiňuje i Hippokrates. Přiložené baňky do sebe vtáhnou vytvořeným .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky