úterý 21. října 2014

Vyhřívaná podložka pro štěňata

Příjemná vyhřívaná podložka , s měkkým, odnímatelným potahem, nechá se zahřát na max 45°C, na zahřívání novorozených a nemocných zvířat nebo při . Vhodná pro psy s problémy s klouby a svaly. Aug prosím o vaše zkušenosti s vyhřívanými podložkami pro štěňata , jedná se o velké plemeno, takže spíše větší rozměry, jaké byste doporučili a . Sahypaň görnüşi Similar Pro štěňátka , nemocné pejsky nebo psí seniory bude vyhřívací podložka jejich nejoblíbenějším místečkem! Vyhřívací podložky pro psy - PETHOME.


Vyberte si vhodnou velikost na PETHOME.

Elektricky vyhřívaná podložka , ideální pro štěňata , malé psy a kočky. Materiál: Plastové, Velikost matrace: Pro velké psy, Pro střední psy . Ideální pro šteňata , malé psy a kočky. Podložka pro psa a kočku, vyhřívací , červené barvy.


Funguje na bezpečné nízké napětí (V). Měkoučká vyhřívaná podložka s odendavatelným povlakem, lze zahřát až na 45° C, ideální pro nemocná či novorozená zvířátka, či jedince trpící na problémy s . Snadno udržovatelná matrace Obsahuje gelové polštářky, které je možno… Není skladem. Pelech podložka OUTDOOR cestovní 78cm Zolux.

OUTDOOR nabízí vkusný komfort a praktické použití v interiéru i venku. Dvoustranná elekrická vyhřívaná podložka s termostatem s plyšovým ochranným obalem. Pod štěňata , pod pejsky s omezenou možností termoregulace. Thermo, vyhřívací podložky pro psy a štěňata.


Elektrické dečky slouží k zahřátí nejen v chladných obdobích roku, ale. Pokud je bouda dobře izolovaná (zejm. od podlahy), doporučujeme vyhřívání na stěně nebo stropu. Způsob instalace: Pokud se použije folie, je potřebné ji . Zahřejte se za pomoci elektrické dečky, která je svými rozměry vhodná i jako podložka na jednolůžko. Máte štěňátko a chcete, aby neustále cítilo teplo, na které bylo zvyklé od psí mámy a. Nepodceňte jeho zdraví a pořiďte vhodnou vyhřívanou podložku , která.


Jan Jako tepelná podložka se výborně hodí např. Rohož dosahuje bez zakrytí povrchové teploty cca. Elektrická dečka Medisana HUB Elektrická vyhřívací deka, ideální pro zahřátí celého těla. Měkký fleec poskytne příjemný a útulný pocit. Při špatném počasí vyhřívaná deska pomáhá rychleji vysušit srst Vašeho domácího.


Absorpční podložky pro psy od výrobců Ferplast a Gimborn. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Nerezová miska s gumou - protiskluzová .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky