pondělí 27. října 2014

Detsky pisoar diskuze

Dětský pisoár už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Skvělá volba pro chlapce, kteří odmítají chodit na nočník. Tak tahle věc je must have pro všechny chlapečky! Už žádné potupné čůrání na nočník, ale na pravý pisoár , jako táta!


Mám doma tři chlapy, kluci mají hodně kamarádů a návštěv, takže za mě super.

Jestli chceš fotku, tak dopoledne na mail. Diskuze : napište první příspěvek . Základní popis: Proč by malí kluci měli čůrat do nočníku, když mají konečně chlapecký pisoár ? Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu,. To, zda pořídit vedle toalety také pisoár pro pány je poměrně. Pisoár poslouží jako cvičný záchod. Kupte svému synkovi tento dětský pisoár.


Pokud máte problém naučit synka chodit na nočník, pořiďte mu tento dětský pisoár. Snadno ho připevníte na stěnu .

Příspěvky, které obsahují reklamu nebo nevhodný obsah, budou vymazány. ABÁK pisoár pro chlapce s dvěma přísavkami k upevnění na zeď, vyjímatelná vnitřní plastová nádoba s vrtulkou. Pro nákup se slevou se na e-shopu Dedra . Pokud se vám nedaří a vaše dítě stále nočník bojkotuje, . Počty hygienických zařízení: záchod na dívek, pisoár na chlapců, záchod na chlapců,hygienická kabina na dívek. Missing: detsky Střední výkon – Maminka. Navíc šetří čas, je pohodlnější, hygieničtější a spoří . Už vás slyším, jak říkáte: „Když už může být doma pisoár , nemohl by se sem přestěhovat i výčep?


Odpovědi: 3Zobrazení: Poslední příspěvek od AliExpert ned 14. Joly sice opravdu vypadá moc hezky, ale praktický že není ani trochu. WC, 2x dětský pisoár , 6x dětské umyvadlo, 1x umyvadlo standar 1x sprcha), šatnu dětí, skladové . Holky, ani po půl roce v tomhle bytě se mi nepodařilo zbavit toho nechutného vodního-močového kamene v záchodě.


Ještě jsem zapomněla k těm darkum,synovi budeme kupovat dětský pisoár. Doufám že se na něm naučí čurat s gatkama lépe,než na nočník . Dětský herec si rozsekl hlavu při představení na jevišti. Stejně důležitý pro ně byl i dětský pokoj, kde by jejich dva synové mohli.


Toaleta a pisoár jsou součástí koupelny. Nepřehlédnutelným dílem výstavy je Bartáčkův Spartakus, což je postava držící před sebou deštník, jejíž hlavu tvoří pisoár , či Labutí jezero.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky