středa 22. října 2014

Babydam přepážka do vany bazar

Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Praktický pomocník pro koupání děti. Značka: Baby DAM , Kategorie: Vaničky. Přepážka do vany změní jednoduše . V porovnání s běžnou dětskou vaničkou je velice skladná.


Ušetří až litrů při každém koupání! Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Vana do kufru Vw Passat bod. Vhodné pro děti od narození do let. Nemáte s ní někdo zkušenosti?


Ale nejdřív bych ráda znala ty zkušenosti. Napouštíte zkrátka jen polovinu, nebo třetinu vany. Výrobce uvádí, že sedí do všech typů van.


Materiál je pružný, takže se přizpůsobí jakékoliv šířce vany. Batoh má oddělenou kapsu na notebook, hlavní velkou kapsu (kterou je možno rozdělit dodanými přepážkami ), další menší kapsy vpředu batohu a praktickou . Použití ve vaně i ve vaničce. Provedení v moderní šedé barvě. Ušetríaž litrov pri každom kúpaní! Závěsný kapsář se čtyřmi objemnými kapsami.


Zadní strana vyztužena rounem. BabyDam , kde jeden z úchytů není v pořádku, ale na. V pôvodnom balení s návodom a náhradným stuplom. BabyDAM vo výbornom stave, málo používanú. Prepážka do vane Baby dam , ktora zmeni beznu vanu na malú vaničku, velmi skladna.


Tento bazár inzerát bol publikovany na externom serveri . Chicco Polly 2vje jídelní židlička vhodná již od měsíců do let. Kočárky, dětské a kojenecké potřeby. Hot Stones -Elektrická ohřívací nádoba včetně ohřevné vany pro lávové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky