pondělí 6. října 2014

Příslušenství k tlakovým myčkám

BOSCH, MAKITA, Nilfisk, Hecht apod. Příslušenství tlakových myček značek jako Bosch, Fieldmann, Hecht. Doprava zdarma, jsme rychlí, jsme odborníci.


Zvyšuje účinnosti vysokotlakých čističů díky rotujícímu úzkému vodnímu paprsku s vysokou rychlostí . Dodáváme kvalitní příslušenství k tlakovým myčkám za nízké ceny.

Vysokotlaké čističe a tlakové myčky WAP - příslušenství. Nejlevnější a nejkvalitnější příslušenství k čerpadlům, vodárnám a tlakovým myčkám na našem trhu najdete u Spořílka. Vybavení pro všechny úkoly čištění Pomocí příslušenství KÄRCHER rozšíříte možnosti používání Vašich čisticích strojů.


Sortiment obsahuje jednotlivé díly a . Možnosti využití vysokotlakých čističů výrazně rozšiřuje příslušenství k vysokotlakým. Rotační tryska pro tlakové myčky PW120C a PW 1C. MIVA Bílovec prodává k tlakovým myčkám Michelin také originální příslušenství.


Kategorie obchodu, zabývající se prodejem příslušenství k vysokotlakým myčkám , tlakovým myčkám , tlakovým čističům, wapkám.

Náhradní pistole vhodná pro všechny vysokotlaké čističe Kärcher třídy K- K7. Určená pro všechny vysokotlaké čističe, u kterých je hadice upevněna clipem . PWA1RYOBI příslušenství tlakové myčky. Expand - startér set PWA 1k tlakovým myčkám RYOBI. Nabízíme bohatý výběr příslušenství k čistící technice od značek Kärcher, Einhell, Bosch, Narex a dalších.


Pěnovací tryska určená k tlakovým myčkám Riwall. Hadicová koncovka typu Karcher, vhodná pro hadice na horkou vodu a vysokotlaké . Autorizovaný eshop prodávající Bosch nářadí vrtačky, brusky, kladiva , aku . Tlaková myčka pomáhá s úklidem nejen na jaře. Její služby využijete během celého roku. Neupotřebíte jí pouze při mytí auta, ale své využití najde v zahradě i. Nářadí elektrické tlakové myčky příslušenství k tlakovým myčkám. Popis Čtyřcestná tryska s jednobodovým, plochým či turbo režimem.


HECHT 3- vysokotlaká myčka – Skladem. Značkové příslušenství k tlakovým myčkám nejen ulehčí a zrychlí provoz přístroje, ale vám přinese vyšší výkon a pohodlí. Prohlédněte si náš kompletní .

Riwall PRO REPW 1SET, elektrická tlaková myčka 1bar (foto 1) Elektrická tlaková myčka Riwall PRO REPW 1SET - Riwall PRO REPW 1SET, . Vyberte si proto příslušenství a náhradní díly Kärcher od nás. Vhodný pro tlakové čističe STIHL RE- RE1Plus. Věděli jste, že díky tlakovým myčkám ušetříte až vody, než kdybyste k mytí.


C, 8m, 5m, 21kg, příslušenství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky