pondělí 13. října 2014

Přečerpávací hadice s pumpičkou

Je vhodná pro mnoho druhů tekutin, . Který zabraňuje zpětnému toku tekutiny. Několika stisky balónku se nasaje kapalina a potom již kapalina vytéká samospádem. Přečerpávací h…0cm - pumpička.


Rucni-precerpavaci-pumpicka-delka-. NÁŘADÍ - Nezařazené NOVÉ ZBOŽÍ. Hněvkovského 66A, Brno – bývalý Outlet Expert. Hadice na přečerpávání nejrůznějších kapalin.


Praktická přečerpávací hadice. Sifonová pumpa na přečerpávání. SPÁDOVÁ PUMPIČKA je ideální pro spádové přečerpávání kapalin.


Pumpička se dá využít při několika různých činnostech, díky přiloženým adaptérům. Určeno pro ruční přečerpávání paliva, délka hadice cca 1cm. Ruční přečerpávací pumpička , určená pro ruční přečerpávání paliva nebo jiných tekutin , délka . Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Dohledat skončený inzerát už není nemožné, přesvědčte se v databázi . ALCA - Pumpička pro přečerpání paliva 180cm. Ruční pumpa mini sací mačkací s hadicí MAR-POL možno používat na olej a naftu pro hadičku s vnitřním.


Porovnání cen pumpička , srovnání cen pumpička na portálu HLEDEJCENY. Manuální stáčecí a přečerpávací čerpadlo na neagresivní vodnaté kapaliny, červené. BGS Univerzální přečerpávací hadička Vhodné.


Nastavitelné koncovky pro různé typy ventilů. Nástavec pro mazací stříkačky - délka : 3mm - M10x- hadice je z PVC - nástavec je hrotitý. Ruční membránové čerpadlo - přečerpávací pumpička.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky